EFL Logo

Om EFL:s företagsnätverk

Var med i ett aktivt företagsnätverk med fokus på utveckling, kompetensutveckling, nytänkande och inspiration!

EFL:s nätverk ger dig tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, nätverksgrupper, kunskapslunch, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Välkommen att utveckla era affärer tillsammans med EFL!

Det här får du och ditt företag

Nätverket

EFL har, som utbildningsleverantör, en unik plattform i att ha ett samarbete med 80 medlemsorganisationer, som ger oss input och dialog kring strategiska behov och utmaningar. Detta ger oss även en möjlighet för oss att sammanföra företag som har liknande utmaningar och behov av utbyte.

Digital plattform

Som medlem har ni tillgång till EFL Learning Lounge. Ni får ett eget login som ger tillgång till presentationer, filmer, tips på litteratur, artiklar och case. Pusselbitar som hjälper er att framgångsrikt utveckla era verksamheter. Deltar ni i något av våra program kommer allt som rör programmet att finnas på plattformen och även som en app i din telefon. Enkelt, snabbt och smidigt.

Inspirationsseminarier

Vi genomför löpande välbesökta inspirationsseminarier. Exempel på tidigare teman: Marknadsföring för ökad försäljning, Styrning med nyckeltal, Få kunden att välja ditt företag, Digitaliseringens utmaningar, samt Ledarskap i organisationer.

Hot Spot Digitalisering/HR/Ekonomi

Som medlemsföretag kan ni skicka upp till 2 deltagare till våra spetsgrupper inom Digitalisering, HR eller Ekonomi. Varje grupp träffas 4-6 gånger per år. Du får utbyta erfarenheter med andra i regionen, och vända och vrida på dina utmaningar tillsammans med ledande experter! Här har du även chansen att agera värdföretag för en träff och välja ett tema som är aktuellt i er verksamhet. Vi tillhandahåller en resurs från akademin som agerar facilitator på träffen.

2016 hade vi bland annat följande teman: Brexit – vad betyder utträdet?, Hållbarhet i praktiken, Nya föreskrifterna från arbetsmiljöverket, samt Motivation och arbetsglädje.

Rabatter på utbildningar

Medlemsföretag har förmånligare priser på våra öppna program.

Gästföreläsare

Vill ni delta som gästföreläsare/case på något av våra program? Detta är ett populärt inslag och ett utmärkt sätt att infria att vi är akademin mitt i näringslivet. Låt exempelvis våra kompetenta och skarpa deltagare på våra Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller eller Executive MBA-program utmanas kring någon av era strategiska frågeställningar.

Utvecklingsgrytan

På senhösten har vi evenemanget ”Utvecklingsgrytan”. En gryta vars ingredienser består av er kontaktpersoner från våra medlemsföretag, tidigare deltagare som gått vårt Executive MBA-program, samt ämnesexperter ur EFL:s Faculty. Ni kommer med denna samlade expertis under en spännande eftermiddag att få vända och vrida på era strategiska utmaningar med expertis inom områden såsom ekonomi, ledarskap, omvärld, marknadsföring och strategi.

Kunskapslunch

En gång per år får ni exklusiv möjlighet att träffa någon av våra resurspersoner på en kunskapslunch med syfte att ”bollplanka” och få input kring era specifika utmaningar. Ni bestämmer ämne, vi tillhandahåller resursen!

Medlemsdag

På våren bjuds ni in till en kreativ tankesmedja kring ett aktuellt ämne som modereras av någon av våra resurser. Dessa träffar syftar både till att ge er input kring ett specifikt ämne, men har också som mål att ni går därifrån med verktyg som ni kan ”göra verkstad av på måndag”.

Personlig rådgivare på EFL

Ni får en utsedd rådgivare på EFL som ni har kontinuerlig kontakt med, och som ni alltid kan vända er till. Vi kan t.ex. bistå med vem som är expert på området, aktuell litteratur, intressanta utbildningar eller andra medlemsföretag som brottats med liknande affärsutmaningar. Vi delar även gärna med oss av vår erfarenhet om hur just ert företag kan få ”impact” genom era utbildningsinsatser.

Kostnad

Investeringen är SEK 20 000 exkl moms. Medlemskapet är inte individuellt utan gäller för hela verksamheten.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Villkor

Läs våra allmänna villkor

 

Vill du veta mer?

Anna Sjöberg Petersson
046-222 68 41
anna.sjoberg_petersson@efl.se