EFL Logo

Om EFLs företagsnätverk

För företag och organisationer som satsar på strategisk kompetensutveckling! 

EFLs nätverk ger dig tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, rådgivning och utveckling, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!
Välkommen att utveckla era affärer tillsammans med EFL!

Det här får du och ditt företag

Nätverket

EFL har en unik plattform som utbildningsleverantör i att ha ett samarbete med 80 medlemsorganisationer. Ni ger oss input och dialog kring era strategiska behov och utmaningar. Detta ger oss en möjlighet för oss att sammanföra företag som har liknande utmaningar och behov av utbyte.

Nyhet! Digital plattform

EFL blir alltmer digitala och i början av 2017 lanseras EFL Learning Lounge. Ni som medlemmar kommer att få ett eget login och där få tillgång till presentationer, filmer, tips på litteratur, artiklar och case. Saker som hjälper er att framgångsrikt utveckla era verksamheter. Deltar ni i något av våra program kommer allt som rör programmet att finnas på plattformen och även som en app i din telefon. Enkelt, snabbt och smidigt.

Inspirationsseminarier

2016 erbjöd vi er ett antal välbesökta inspirationsseminarier, urval nedan:
– Marknadsföring för ökad försäljning
– Styrning med nyckeltal
– Få kunden att välja ditt företag
– Digitaliseringens utmaningar
– Ledarskap i organisationer
Håll utkik efter dessa inbjudningar som kommer löpande under året. Vårt traditionsenliga jordgubbsseminarium som ligger första torsdagen efter midsommar är ett stående inslag där vi firar in sommaren tillsammans.
Har ni förslag på ämne för inspirationsseminarium, kontakta oss!

Nyhet! Hot Spot Digitalisering/HR/Ekonomi

Som medlemsföretag kan ni skicka upp till 2 deltagare till våra fokusgrupper inom Digitalisering, HR eller Ekonomi. Varje grupp träffas 4-6 gånger per år. Du får utbyta erfarenheter med andra i regionen, och vända och vrida på dina utmaningar tillsammans med ledande experter! Här har du även chansen att agera värdföretag för en träff och välja ett tema som är aktuellt i er verksamhet. Vi tillhandahåller en resurs från akademin som agerar facilitator på träffen.
2016 hade vi bland annat följande teman:
– Brexit – vad betyder utträdet?
– Hållbarhet i praktiken
– Nya föreskrifterna från arbetsmiljöverket
– Motivation och arbetsglädje
Dessa grupper har tidigare legat som ett extra tillval till medlemskapet, men kommer från och med 2017 att ingå som en del av hela erbjudandet. En fantastisk möjlighet!

Rabatter på utbildningar

Medlemsföretag har alltid förmånligare priser på våra öppna och företagsanpassade program.

Gästföreläsare

Vill ni delta som gästföreläsare/case på något av våra program är ni varmt välkomna att diskutera det med oss. Detta är ett populärt inslag och ett utmärkt sätt att infria att vi är akademin mitt i näringslivet. Låt exempelvis våra kompetenta och skarpa deltagare på våra Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller eller Executive MBA-program utmanas kring någon av er strategiska frågeställningar.

Nyhet! Utvecklingsgrytan

På senhösten har vi evenemanget ”utvecklingsgrytan”. En gryta vars ingredienser består av er kontaktpersoner från våra medlemsföretag, tidigare deltagare som gått vårt Executive MBA-program samt ämnesexperter ur EFLs Faculty. Ni kommer med denna samlade expertis under en spännande eftermiddag att få vända och vrida på era strategiska utmaningar med expertis inom områden såsom ekonomi, ledarskap, omvärld, marknadsföring och strategi.

Kunskapslunch

En gång per år får ni exklusiv möjlighet att träffa någon av våra resurspersoner på en kunskapslunch med syfte att ”bollplanka” och få input kring era specifika utmaningar. Ni bestämmer ämne, vi tillhandahåller resursen!

Medlemsdag

På våren bjuds ni in till en kreativ tankesmedja kring ett aktuellt ämne som modereras av någon av våra resurser. Dessa träffar syftar både till att ge er input kring ett specifikt ämne, men har också som mål att ni går därifrån med verktyg som ni kan ”göra verkstad av på måndag”.

Personlig rådgivare på EFL

Ni får en utsedd rådgivare på EFL som ni har kontinuerlig kontakt med, och som ni alltid kan vända er till. Vi kan t.ex. bistå med vem som är expert på området, aktuell litteratur, intressanta utbildningar eller andra medlemsföretag som brottats med liknande affärsutmaningar. Vi delar även gärna med oss av vår erfarenhet om hur just ert företag kan få ”impact” genom era tbildningsinsatser.

Kostnad

Investeringen för allt detta är SEK 20 000 exkl moms. Medlemskapet är inte individuellt utan gäller för hela verksamheten.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Villkor

Läs våra allmänna villkor

Vill du veta mer?

Anna Sjöberg Petersson
046-222 68 41
anna.sjoberg_petersson@efl.se