Jordgubbsseminarium: Performance Management

Hårda verktyg för mjuk förändring?

Välkommen till EFL:s årliga jordgubbsseminarium som traditionsenligt går av stapeln torsdagen efter midsommar. Vi ser fram emot att se dig hos oss den 29/6 för att ta del av ett spännande och relevant innehåll, samt blänkande jordgubbar.

Detta år ställer EFL ut ett av sina spetsområden på scenen; Performance Management. Ett begrepp som i grova drag handlar om system för hur man styr och följer upp enskilda medarbetares och gruppers prestationer. Under en intensiv timme sätter vi tänderna i de mer centrala momenten inom Performance Management under ledning av Robert Wenglén, som även är programchef för ledarskaps- och managementprogrammet Executive MBA:

  • Vad ska uppnås?
  • Hur ska detta uppnås?
  • Varför ska detta uppnås?
  • När ska detta uppnås?
  • Vem ska, och vem ska inte, uppnå detta?

Vi tar oss igenom ovan snitslade bana och kopplar det till konkreta exempel från praktik och vad vi kan slå fast från forskning.

Vi hoppas denna stund ger kraft och inspiration inför hösten och för en ytterligare fördjupning erbjuder EFL tredagarsutbildningen Performance Management – Det som följs upp blir gjort som startar den 16 oktober.

EFL och jordgubbarna står redo att hälsa er välkomna, vi ser fram emot din anmälan till seminariet!


FAKTA


TID
Torsdag 29 juni. Vi öppnar dörrarna kl. 8.15 då sommarfrukosten med bl.a. blänkande jordgubbar står framdukad. Seminariet startar kl. 8.45 och avslutas kring kl 10.

PLATS
Ideon Agora, Scheelevägen 15, Lund. Lokal: Square på entréplan.

KOSTNAD
Arrangemanget är kostnadsfritt. Först till kvarn.

MER INFO
Per Malmberg: 0722 – 18 84 41 eller per.malmberg@efl.se

ANMÄLAN
Maila din anmälan till ann-mari.nilsson@efl.se