EFL:s medlemsdag ”Face the challenge”

Det är onekligen en spännande tid och miljö att leda verksamheter i just nu, när mycket händer väldigt snabbt. På EFL:s medlemsdag Face the Challenge den 17 maj fortsätter vi med det framgångsrika konceptet att låta några av våra medlemsföretag delge sina ”do-or-die”-utmaningar som de står inför, samt hur de strategiskt arbetar med att navigera i ett snabbt föränderligt affärslandskap.

Face the challenge är ett uppskattat koncept som EFL kör för tredje året i rad, där vi tillsammans försöker hitta lösningar på aktuella utmaningar.

Under eftermiddagen den 17 maj kommer fyra intressanta gäster från våra medlemsföretag  att berätta om sina verksamheters utmaningar, var de är på väg och planen för att ta sig dit. Vi kommer tillsammans att vända, vrida på och hitta vänster och förhoppningsvis bidra till hjälp på vägen av lösningar.

 

Maria Hall, CTO på Zmarta Group, Ulf Kendrup, VD på Metso Sweden, Henrik Markefors, HR Director Sweden på E.ON och Anna-Karin Mikkelää, HR Manager på Metso Trelleborg

Vi kommer att diskutera områden som innovation, digitalisering, change management och ledarskap. Stefan Sveningsson, EFL:s expert inom ledarskap, organisation och förändringar kommer att leda dagen.

Varmt välkommen till en eftermiddag fylld med inspiration och take-aways!
Och ta gärna med en kollega!


Är ditt företag inte medlem i EFL:s företagsnätverk?
Läs mer här eller kontakta Henrik Lundgren på henrik.lundgren@efl.se eller 046-222 68 42

 

FAKTA

TID
17 maj kl. 13-16  (EFL bjuder på eftermiddagsfika)

PLATS
Ideon konferens, Scheelevägen 15, Lund. Lokal: Forum 3:e våningen

MER INFO
Henrik Lundgren
henrik.lundgren@efl.se
070-585 86 97

ANMÄLAN
event@efl.se