EFL:s medlemsdag ”Face the challenge”

Välkommen till EFL:s medlemsdag Face the Challenge den 17 maj! Vi ser fram emot att träffa er och bjuda på en riktigt spännande eftermiddag med fyra intressanta gäster som kommer att berätta om sina utmaningar; Maria Hall, CTO på Zmarta Group, Ulf Kendrup, VD på Metso Sweden, Henrik Markefors, HR Director Sweden på E.ON och Anna-Karin Mikkelää, HR Manager på Metso Trelleborg.

Det är onekligen en spännande tid och miljö att leda verksamheter i just nu, när mycket händer väldigt snabbt. Denna eftermiddag har vi bjudit in fyra gäster ur vårt nätverk som kommer att berätta om sina strategiska utmaningar från sin verksamhet. Var är de på väg, vilka strategiska utmaningar har de och vad är planen för att de ska ta sig dit. Vi kommer att diskutera områden som innovation, digitalisering, change management och ledarskap. 

Maria Hall, CTO på Zmarta Group, Ulf Kendrup, VD på Metso Sweden, Henrik Markefors, HR Director Sweden på E.ON och Anna-Karin Mikkelää, HR Manager på Metso Trelleborg

Stefan Sveningsson, EFL:s expert inom ledarskap, organisation och förändringar kommer att knyta ihop och summera dagens intryck och dialoger.

Varmt välkommen till en eftermiddag fylld med inspiration och take-aways! Och ta gärna med en kollega!


Är ditt företag inte medlem i EFL:s företagsnätverk?
Läs mer här eller kontakta Henrik Lundgren på henrik.lundgren@efl.se eller 046-222 68 42

FAKTA

TID
17 maj kl. 13-16  (EFL bjuder på eftermiddagsfika)

PLATS
Ideon konferens, Scheelevägen 15, Lund. Lokal: Forum 3:e våningen

MER INFO
Henrik Lundgren
henrik.lundgren@efl.se
070-585 86 97

ANMÄLAN
event@efl.se