28/6: Jordgubbsseminarium

Strategiskt ledarskap och tänkande i en värld präglad av komplexitet och osäkerhet

Modet att ta sin organisation utanför komfortzonen 

Välkommen till EFL:s årliga jordgubbsseminarium, som i år handlar om strategiskt tänkande och ledarskap i en värld präglad av nya utmaningar och ett nytt affärslandskap. Vi ser fram emot att se dig hos oss den 28/6 för att ta del av ett spännande och relevant innehåll, samt blänkande färska jordgubbar.

Med EFL:s managementexpert Stein Kleppestø tar vi oss an hur man som ledare och organisation navigerar i det okända, där det krävs ett strategiskt ledarskap präglat av öppenhet, experiment och lärande.

Globalisering, digitalisering, miljöutmaningar, politisk turbulens m.m. ger oss helt nya utmaningar och nya frågor som inte kan besvaras med traditionella strategi-, ledarskaps och affärsmodeller.

Med EFL:s managementexpert Stein Kleppestø tar vi oss an hur man som ledare och organisation navigerar i det okända, där det krävs ett strategiskt ledarskap präglat av öppenhet, experiment och lärande. Begrepp som intuition, kreativitet och kognitiv självmedvetenhet måste prägla det strategiska tänkandet.  Och där det strategiska ledarskapet i allt större utsträckning behöver inkludera ett organisatoriskt, kontinuerligt (livslångt) lärande och modet att ta sin organisation utanför komfortzonen och mot nya möjligheter till framgång.

Strategisk impact är en fråga om pedagogik – att utveckla sig själv och andra för att tillsammans hitta nya, relevanta svar.

Seminariet äger rum fredagen den 28 juni. Vi öppnar dörrarna 08.15 då sommarfrukosten med bland annat blänkande jordgubbar står framdukad. Seminariet startar kl. 8.45 och avslutas kring kl. 10.15.

Välkommen!


Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program
För dig som är intresserad av att skapa rejäl impact, både för dig själv och din organisation, så startar EFL:s nya flaggskeppsprogram Leading IMPACT – Executive Management and Leadership Program den 9 oktober. Ett 15 månader långt program med fokus på management, ledarskap, strategi och affärsutveckling. Leading IMPACT är en vidareutveckling av EFL:s mycket uppskattade Executive MBA-program, men där det framgångsrika pedagogiska konceptet utvecklats ytterligare med syfte att skapa rejäl impact. Läs mer

FAKTA

TID
Fredag 28 juni. Vi öppnar dörrarna kl. 8.15 då sommarfrukosten med bl.a. blänkande jordgubbar står framdukad. Seminariet startar kl. 8.45 och avslutas kring kl 10.15.

PLATS
Lund
(Lokal meddelas i anslutning till träffen)

KOSTNAD
Arrangemanget är kostnadsfritt. Först till kvarn.

MER INFO
Kontakta Henrik Lundgren
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42
070-585 86 97

ANMÄLAN
event@efl.se