10 december: Höstens medlemsdag ”Utvecklingsgrytan”

Boka in den 10 december kl 13-16 för höstens medlemsdag – Utvecklingsgrytan! Vi kommer, i vanlig ordning, att tillsammans med ämnesexperter diskutera och reflektera kring en rad spännande teman.

För tredje året i rad är det dags för höstens medlemsdag Utvecklingsgrytan. Konceptet bygger på att du får tillfälle att reflektera kring och diskutera en rad aktuella och spännande teman, samt får med dig verktyg för att konkret kunna arbeta och komma närmare lösningar på aktuella utmaningar du och din verksamhet står inför. Utvecklingsgrytan vänder sig exklusivt till dig som arbetar på ett av EFL:s medlemsföretag.

Målet för eftermiddagen är att ge dig möjlighet att benchmarka mot andra verksamheter, nyttja EFL:s ämnesexpertis, se nya perspektiv och få med dig tankar tillbaka till din organisation kring följande spännande områden:

– Företagskultur och värderingar
– Ledarskapets utmaningar
– Omvärldsanalys

Välkommen till en spännande och utmanande eftermiddag!


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, Hot Spot-nätverksgrupper, Executive Matchmaking, det senaste från forskningsfronten och mer därtill. Läs mer om EFL:s företagsnätverk

 

 

FAKTA

TID
10 december kl. 13-16

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Anna Sjöberg Petersson:
anna.sjoberg_petersson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
event@efl.se