3 steg till en hållbar affärsstrategi

Möt EFL:s Emma Järund, föreläsare inom hållbar utveckling, som visar hur man lyckas med att skapa en hållbar affärsstategi och samtidigt stärker affärerna och sitt varumärke.

Hållbarhet upplevs ofta som ett stort och lite diffust område, som inte förhåller sig inte till traditionella avdelningar, redovisningsperioder eller etablerade processer – och där det för många inte finns ett självklart angreppssätt. VAR ska vi börja? Och HUR ska vi börja?

Med rätt strategi finns det en enorm potential att skapa värde för ditt företag, dina kunder, medarbetare och investerare. På denna HotSpot visar Emma dig stegen för att bygga en hållbar affärsstrategi med nya hållbara affärsmodeller, så att du kan fokusera på att maximera nytta för företaget och samtidigt bidra till samhället ni verkar i.


Emma Järund

Emma Järund är föreläsare inom hållbar utveckling, samt alumn från EFL:s Leading Impact – Executive Management & Leadership Program.


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

FAKTA

<p style=”text-align: center;”>TID
14 april, kl 8.30-11
(vi startar med frukostmingel)</p>
<p style=”text-align: center;”>PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)</p>
<p style=”text-align: center;”>KOSTNAD
Kostnadsfritt för <a href=”https://www.efl.se/foretagsnatverk/”>EFL:s Företagsnätverk</a>
Vill du prova på? Kontakta oss på <a href=”mailto:event@efl.se”>event@efl.se</a></p>
<p style=”text-align: center;”>MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
<a href=”mailto:magnus.nenzen@efl.se”>magnus.nenzen@efl.se</a>
046-222 68 41</p>