EFL:s Företagsnätverk

Var med i ett aktivt företagsnätverk med fokus på utveckling, kompetensutveckling, nytänkande och inspiration!

EFL:s nätverk ger dig tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är mer än 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer om:


Välkommen att utveckla era affärer tillsammans med EFL!

DET HÄR FÅR DU OCH DITT FÖRETAG

Hot Spot nätverksträffar

Som medlemsföretag har ni tillgång till våra Hot Spot nätverksträffar. På dessa får ni inspiration, nya kunskaper, utbyta erfarenheter med andra i regionen, samt vända och vrida på era utmaningar tillsammans med ledande experter! Här finns även möjlighet att agera värdföretag för en träff och välja ett tema som är aktuellt i er verksamhet. Gå till Hot Spot-kalendern >>

Medlemspris på utbildningar

Medlemsföretag har förmånligare priser på våra öppna program. Se vårt programutbud >>

Inspirationsseminarier

Vi genomför löpande välbesökta inspirationsseminarier, som ger inspiration och kunskapspåfyllnad. Exempel på tidigare teman: Värderingsstyrt ledarskap, Performance Management och trenderna inom digitalisering.

Medlemsdag

En av årets höjdpunkter är medlemsdagen, där vi arbetar kring ett aktuellt och intressant tema tillsammans med externa gäster och experter från EFL. Medlemsdagen syftar till att ge inspiration, erfarenhetsutbyte och verktyg som du kan ”göra verkstad av på måndag”.

Utvecklingsgrytan

EFL:s utvecklingsgryta består av er kontaktpersoner från våra medlemsföretag, tidigare deltagare som gått vårt Executive MBA-program och Leading Impact – Executive Management & Leadership Program, samt EFL:s ämnesexperter. Ni kommer med denna samlade expertis under en spännande eftermiddag att få vända och vrida på era strategiska utmaningar med expertis inom områden såsom ekonomi, ledarskap, omvärld, marknadsföring och strategi.

Gästföreläsare

Vill ni delta som gästföreläsare/case på något av våra program? Detta är ett populärt inslag och ett utmärkt sätt att infria att vi är akademin mitt i näringslivet. Låt exempelvis våra kompetenta och skarpa deltagare på Ledarskap i organisationer, Styrelseprogrammet eller Leading Impact-programmet utmanas kring någon av er strategiska frågeställningar.

Kunskapslunch

En gång per år får ni exklusiv möjlighet att träffa någon av våra experter för en kunskapslunch med syfte att ”bollplanka” och få input kring era specifika utmaningar. Ni bestämmer ämne, vi tillhandahåller experten!

Digital plattform

Som medlem har ni tillgång till EFL Learning Lounge. Ni får ett eget login som ger tillgång till presentationer, filmer, tips på litteratur, artiklar och case. Pusselbitar som hjälper er att framgångsrikt utveckla era erksamheter. Deltar ni i något av våra program kommer allt som rör programmet att finnas på plattformen och även som en app i din telefon. Enkelt, snabbt och smidigt.

Personlig rådgivare på EFL

Ni får en utsedd rådgivare på EFL som ni har kontinuerlig kontakt med, och som ni alltid kan vända er till. Vi kan t.ex. bistå med vem som är expert inom ett visst området, aktuell litteratur, intressanta utbildningar eller andra medlemsföretag som brottats med liknande affärsutmaningar. Vi delar även gärna med oss av vår erfarenhet om hur just ert företag kan få ”impact” genom era utbildningsinsatser.

Executive Matchmaking

Låt EFL matcha dig med någon ur vårt stora nätverk som ni vill ha ett strategiskt utbyte med. Denna möjlighet kan gälla för en eller flera från er organisation. Det kan gälla exempelvis organisationsförändringar, strategiska affärsutmaningar eller ledarskapsfrågor. Det kan också vara så att ni vill nyttja förmånen och få kontakt med någon som innehar samma position, men i en annan bransch med likartade frågeställningar.

Möjligheterna är många och nätverket är stort. Kontakta oss, så gör vi allt för att hjälpa er.

Avgift

Investeringen är SEK 20 000 exkl moms. Medlemskapet är inte individuellt utan gäller för hela verksamheten.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Villkor

Läs våra allmänna villkor >>

Läs våra särskilda villkor >>

Kontakta oss!

Magnus Nenzén
046-222 68 41
073-842 86 32
magnus.nenzen@efl.se