Beyond Executive MBA

I ett affärslandskap som präglas av konstanta snabba förändringar och en snabb utvecklingstakt, driven av ny teknologi och rörliga förutsättningar, ökar kraven på ledarskap, management och att kunna tänka flexibelt kring nya affärsmodeller.

Med 50 års erfarenhet av executive education och med mer än 20 års kunskap av att framgångsrikt leverera Executive MBA i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet har EFL utvecklat en djup förståelse och genuin insikt i vad dagens ledare och managers efterfrågar och behöver för att möta de utmaningar som väntar.

Vi har genom åren använt denna erfarenhet och kunskap för att i etapper utveckla ett av marknadens mest nytänkande Executive MBA-program. Ett program med en design och pedagogik nära deltagarnas dagliga verksamheter, och en pedagogik som kännetecknas av en tät symbios med deltagarnas skarpa strategiska utmaningar i realtid. 

Nu har vi tagit denna kunskap ytterligare ett steg mot nästa generations executive ledarskaps- och managementprogram.

Läs mer på www.leadingimpact.se

Fler utbildningar inom affärsutveckling >>

Ett executive ledarskaps- och managementprogram i toppklass

Leading IMPACT är ett ledarskaps- och managementprogram i toppklass, som ger dig förutsättningarna att tillsammans med ledande experter, pedagoger, praktiker och innovatörer ordentligt spetsa dina färdigheter i management, ledarskap, strategi och affärsutveckling.

Programmet tillhandahåller en uppsättning tekniker, strategier och strukturer för att på riktigt koppla och integrera lärandet med ditt företags eller organisations kontinuerliga utveckling och förändring. Leading IMPACT har en pedagogisk idé och design som garanterar att du som deltagare kommer att stå väl rustad med ett vältränat personligt- och strategiskt ledarskap och de färdigheter och förhållningssätt som krävs för att leda med ett ordentligt avtryck.

Leading Impact på 6 minuter

Vi rustar er för att navigera in i framtiden

Leading IMPACT är ett 15 månader långt management-, ledarskaps- och affärsutvecklingsprogram med en 2-3-dagars sammankomst i månaden i internatform.

På ett innovativt sätt arbetar programmet med din utveckling inom management, ledarskap, strategi, affärsutveckling, kreativt affärsmodellsarbete, marknadsföring, omvärldsanalys, business intelligence.

Programmet erbjuder tre fördjupningsinriktningar: Business Innovation, Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap och Strategic Financial management.

Leading IMPACT innebär en IMPACT-resa som i en konstruktiv symbios kommer att ge dig och din organisation möjlighet att nå de resultat som är viktigast! Vi rustar er för att navigera in i framtiden på en lokal eller global marknad där förutsättningarna ändras varje dag.

Läs mer på www.leadingimpact.se

EFL:s IMPACT-pedagogik

EFL:s IMPACT-pedagogik innebär att du i hög grad bygger lärande kring dina egna skarpa strategiska utmaningar och utvecklar de verktyg som passar för just dig, givet dina och din organisations förutsättningar. Programmet ger dig som deltagare en upplevelsebaserad kompetenshöjning och klär dig i nya metoder för att utveckla affärsmodeller med stöd av ny teknik.

Genom att varva teori, aktuell forskning och övningar med handfasta tips och råd, skapar vi tillsammans en slagkraftig kombination som ger dig verktyg och färdigheter att identifiera, värdera och leverera konkreta affärsutvecklingsprojekt, som stärker och utvecklar er verksamhet.

Läs mer på www.leadingimpact.se

Vill du veta mer?

 

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!

Mer info

www.leadingimpact.se