HÅLLBARHETSUTBILDNINGAR PÅ EFL

För dig som antingen vill börja eller ta nästa steg i hållbarhetsarbetet i din organisation. Du utvecklas inom såväl det praktiska arbetet med förståelse för termer och regelverk som de strategiska aspekterna som bidrar till en framgångsrikt hållbarhetsarbete. Hos oss utbildar du dig samtidigt som du arbetar. Dessutom kopplar vi...

EFL Leading Impact - Executive Management & Leadership Program

Hållbarhet, CSRD och rapportering

Utveckla ett holistiskt synsätt på hållbarhet och förstå hur EUs nya rapporteringsstandard för hållbarhet och ökade intressentkrav skapar en ny spelplan för företagande som inte bara innebär utmaningar utan även möjligheter till ökade konkurrensfördelar och affärsnytta. På 4 halvdagar lär du dig på ett intressant och inspirerande sätt förstå vad som krävs.

Gå till kursen
EFL Leading Impact - Executive Management & Leadership Program

Sustainable Business

Sustainable Business är en kurs inom strategi och hållbarhet för proaktiv affärsutveckling. I en värld där förändring är den enda konstanten, är förmågan att kombinera innovativa strategier med en djup förståelse för hållbarhet avgörande. Denna kurs erbjuder en unik möjlighet att inte bara utforska, utan också applicera proaktiva strategier inom hållbar affärsutveckling.

Gå till kursen