Om EFL

EFL Executive Education
– since 1969

EFL är en icke-vinstdrivande stiftelse under Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, med en stark förankring i näringslivet, som arbetar med vidareutbildning och nätverk för yrkesverksamma. Vi erbjuder öppna kurser och program och skräddarsydda utbildningsinsatser av varierande omfattning, samt ett företagsnätverk. Hos oss möter du framstående ämnesexperter och forskare, samt erfarna utbildningsdesigners.

Genom vårt partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och vår starka förankring i näringslivet erbjuder vi ett unikt utbud av högkvalitativa utbildningar och nätverk inom affärsutveckling, digitalisering, ekonomi, ledarskap, management, marknadsföring, strategi och styrelsearbete.

Öppna program och kurser

Med öppna program och kurser såsom EFL:s Styrelseprogram, Ledarskap i organisationer och flaggskeppsprogrammet Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program med flera är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma.

Läs mer om våra öppna utbildningar och program >>

Företagsanpassade program

Varje år genomför EFL ett 50-tal företagsanpassade program av varierande omfattning. Några exempel:

  • Tillsammans med Axis har vi tagit fram ett unikt lab-utvecklingsprogram, som körs för deras HR-chefer över hela världen
  • Tillsammans med Sandberg Development har vi utvecklat och genomför deras Graduate-program Sandberg Development Graduate Program
  • På uppdrag av Region Skåne har vi i många år genomfört deras Mentorprogram

Läs mer om våra företagsanpassade utbildningar >>

Företagsnätverk

Vi har även ett företagsnätverk bestående av cirka 90 företag, som kontinuerligt träffas för nya kunskaper och insikter, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Läs mer om EFL:s Företagsnätverk >> 

 

Du som vill utvecklas inom ditt område, står inför nya utmaningar eller söker inspiration – varmt välkommen till EFL!

 

Läs mer om:

Efl