Om EFL

EFL Executive Education
– since 1969

Med ett unikt partnerskap med Ekonomihögskolan i Lund och en stark förankring i näringslivet kombinerar vi på EFL det bästa av två världar. Vi erbjuder öppna kurser och program, samt skräddarsydda utbildningsinsatser av varierande omfattning, där du utvecklas parallellt med ditt yrkesarbete. Hos oss möter du ett team bestående av framstående pedagoger, forskare, ämnesexperter och utbildningsdesigners.

Med program såsom EFL:s Styrelseprogram, Ledarskap i organisationer och flaggskeppsprogrammet Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program med flera är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma.

Vi erbjuder såväl öppna program och kurser, som skräddarsydda utbildningar inom affärsutveckling, digitalisering, ekonomi, ledarskap, management, marknadsföring, strategi, styrelsearbete och tech. Dessutom har vi ett företagsnätverk bestående av cirka 90 företag.

Genom vårt unika partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och vår starka förankring i näringslivet erbjuder vi högkvalitativa program innehållande det bästa av två världar.

Du som vill utvecklas inom ditt område, står inför nya utmaningar eller söker inspiration – varmt välkommen till EFL!

Läs mer om:

Susanne Arvidsson

”Det är oerhört stimulerande att engagera sig i olika situationer där syftet är att utveckla kompetens. I EFL-sammanhang har jag förmånen att träffa människor från vitt skilda branscher och med olika roller. Jag är exempelvis engagerad som handledare på programmet Executive MBA och jag har hand om delar av programmet Affärskunskap. Därtill har jag varit involverad i olika företagsinterna program. Varje program är unikt och formas i stor utsträckning av deltagarna själva.”

Susanne Arvidsson
Finance och redovisning, EFL

Efl