Styrelseprogrammet

Tio skäl att välja EFL

1. Utvecklande och utmanande

Du utbildar dig inte bara för att få kunskap eller kompetens, utan för att du vill leda förändring och göra saker på ett bättre sätt. Då utvecklas både du och din organisation. EFL:s program är gjorda för att utmana och inspirera dig!

2. Vi erbjuder en verktygslåda – inte bara verktyg

Vi tror starkt på att ge dig en bred verktygslåda och ett strategiskt tänkande för att du ska kunna identifiera de bästa lösningarna på dina och ditt företags utmaningar.

3. Ett team av ledande kompetens

EFL-teamet består av ledande pedagoger, forskare, ämnesexperter och utbildningsdesigners. Hos oss möter du ett team som skapar en helhet för att ge dig och ditt företag största möjliga utväxling på era utvecklingsinsatser.

4. Kvalitetssäkrade genom Ekonomihögskolan

EFL:s partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet säkerställer utvecklingsinsatser med tyngd och substans. Vi har möjlighet att erbjuda en svårslagen bredd av kompetenser och ett nytänkande sätt att kombinera infallsvinklar för att nå bästa resultat.

5. EFL:s nätverk av ledande individer och företag

Med cirka 100 företag och organisationer i vårt företagsnätverk får du hos oss så mycket mer än bara en utbildning. Du får en hel kontext av företag och individer som brinner för att skapa förändring och utveckla näringslivet – ett ovärderligt nätverk för dig som vill ligga i framkant.

6. Diplom som räknas

Vår unika koppling till Ekonomihögskolan vid Lunds universitet betyder att du får en kvalitetssäkrad utbildningsinsats. Vårt namn innebär att din prestation är erkänd i näringslivet.

7. Alumniverksamhet

Tillfälle att hålla dig uppdaterad och att vårda dina kontakter samt knyta nya.

8. Lika barn leka inte alltid bäst

Vi lägger stor vikt vid gruppers sammansättning. Vår erfarenhet är att du lär dig bäst när du får träffa människor från olika branscher och med olika funktion.

9. Snabbaste vägen till ny forskning

Vår koppling till Ekonomihögskolan vid Lunds universitet innebär att vi alltid är uppdaterade med det senaste från forskningsfronten inom affärsutveckling, ekonomi, management, marknadsföring, strategi, ledarskap och styrelseutveckling.

10. Vi är en långsiktig partner med mer än 50 framgångsrika år bakom oss

Sedan 1969 har ett unikt partnerskap med Ekonomihögskolan i Lund och en stark förankring i näringslivet gjort oss till ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma.

Efl