AFFÄRSUTVECKLINGSUTBILDNING PÅ EFL

Du som vill utvecklas inom ditt område, står inför nya utmaningar eller söker inspiration. Hos oss utbildar du dig samtidigt som du arbetar. Dessutom kopplar vi skarpt dina nya kunskaper till hur det ser ut i din verksamhet – allt för att ge dig bästa möjliga take...

EFL affärskunskap

Affärskunskap

På EFL:s Affärskunskap utvecklar du din helhetssyn inom ekonomi, marknadsföring, strategi och ledning. Passar dig som på ett snabbt, roligt och inspirerande sätt vill lära dig att förstå och tala det ekonomiska språket, få bättre förståelse för ekonomiska samband, bli stärkt i ditt ledarskap och inom strategisk planering.

Gå till kursen

Business innovation

Business Innovation ger dig förutsättningar, metoder och verktyg att utmana och utveckla ditt företags befintliga affärsmodeller med hjälp av digitala möjligheter.

Gå till kursen
Styrelseutbildning på EFL

EFL:s Styrelseprogram

EFL:s Styrelseprogram är en exklusiv utbildning i Corporate Governance. Det är den enda av sitt slag i Sverige och har startat årligen sedan 2000. Programmet ger både formell kunskap och större insikt om hur effektivt och framgångsrikt styrelsearbete bedrivs i praktiken.

Gå till kursen

Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap

Utveckla ditt mindset, skillset och din verktygslåda för att kunna driva och hantera förändringar! På Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap får du under 9 dagar verktygen för att kunna tackla din organisations förändringsutmaningar och för att hitta din personliga kod för att bedriva framgångsrikt förändringsarbete.

Gå till kursen

Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program

Letar du efter ett gediget executive ledarskaps- och managementprogram i toppklass? Ett som utvecklar dig som individ i din förmåga att leda och utveckla din verksamhet, samtidigt som det ger din organisation betydande värde i sin affärsutvecklingsprocess?

Gå till kursen

Performance Management

Det som följs upp blir gjort! Hur bedömer jag som chef mina medarbetares prestationer och vad kan jag som chef göra för att stödja en bättre resultatuppfyllnad?

Gå till kursen
projektledning

Projektledning och projektstyrning

Utveckla dina färdigheter i att beställa, styra och leda projekt. På denna 3-dagarsutbildning inom projektledning och projektstyrning stärker du din verktygslåda i hur man framgångsrikt navigerar genom alla faser av ett projekt, från initial planering till genomförande och uppföljning.

Gå till kursen