Framgångsrik ledarskapsutveckling

– erfarenheter från Axis

Hur rustar man ledare för morgondagens utmaningar? Få en unik inblick i hur Axis, en snabbväxande global verksamhet, framgångsrikt arbetar med ledarskapsutveckling integrerat med organisationsutveckling.

Många företag står inför betydande utmaningar när det gäller att rusta sina ledare för att kunna navigera i en snabbt föränderlig verklighet.

På denna HotSpot får du träffa Malin Svensson, Chief People Officer på Axis, och EFL:s Thekla Schneede, och ta del av deras erfarenheter och framgångsrika arbete med ledarskaps- och organisationsutveckling. De har bland annat designat och genomfört ett innovativt ledarskapslab för Axis globala HR-chefer, där skarpa långsiktiga strategiska utmaningar har varit utgångspunkten för gemensamt lärande och utveckling av både chefer och organisationen.

Välkommen på en HotSpot där du får ta lärdom av insikter och erfarenheter kring att driva utvecklingsfrågor i affärsversamheten och hur du kan rusta ledare i ditt företag, samt inspireras till att designa mer effektiva lärprocesser.


Malin Svensson, Chief People Officer på Axis
Thekla Schneede, leg. psykolog som arbetar med grupp- och ledarutveckling på EFL:s företagsanpassade utbildningar, samt verksam i vårt managementprogram Leading IMPACT


EFL:s företagsnätverk

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med Ideon

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med Ideon

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer >>

FAKTA

TID
8 december, kl 8.30-10.30
(vi börjar med frukostmingel)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41