Öka ditt välmående och jobbprestation med andning och sömn

På denna HotSpot gör vi en djupdykning i hur andning och sömn kan förbättra ditt liv både på och utanför arbetsplatsen, och ger dig verktygen för att kunna omsätta det i praktiken. Upptäck hur små förändringar kan ge betydande resultat för att öka din jobbprestation, välmående och förmåga att hantera stress.

Tillsammans med Daniel Pålsson fördjupar vi oss i andning och andningsträning som verktyg för att må bra och kunna prestera på topp.  Daniel Pålsson är f.d. professionell tennisspelare och Wall Street-trader, som idag arbetar med hur elitorganisationer, toppidrottare och högpresterande entreprenörer använder andning som verktyg för att kunna prestera maximalt.

 

Under denna förmiddag kommer vi att titta närmare på:

 • Varför andningsträning är en hörnsten
  Vi kommer att diskutera och utforska hur olika andningstekniker kan påverka din fysiska hälsa, mental klarhet och prestation på jobbet. Vi kommer att dyka ner i konsten att andas rätt och lära oss varför det är ett av de mest kraftfulla verktyg vi har för att hantera stress och öka produktiviteten.
 • Från stress till ro med koldioxidtolerans
  Upptäck hur en sund koldioxidtolerans kan fungera som ditt hemliga vapen mot stress. Vi fördjupar oss i tekniker som hjälper dig att öka din tolerans för koldioxid och därigenom minska känslan av stress och ångest.
 • Sömnens roll i välmående och prestation
  Få insikter om den symbiotiska relationen mellan sömn och andning och lär dig hur du kan optimera båda för optimalt välmående och prestation.
 • Mätning av andningskvalitet
  Du kommer att få möjlighet att testa kvaliteten på din andning.
 • Integrera andningsträning i vardagen
  Förstå hur du praktiskt kan införliva andningsträning i din dag, från morgonrutinen till möten på jobbet och avkoppling efter arbetsdagens slut. Upptäck hur små förändringar kan ge betydande resultat när det gäller din fysiska och mentala hälsa.
 • Andning: Kvinnor vs Män
  Vi granskar varför kvinnors andning är annorlunda än mäns och vad detta betyder i praktiken.

 

Välkommen till en spännande förmiddag, där vi utforskar kraften i andning och sömn för optimalt välmående och jobbprestation!


Daniel Pålsson

Daniel har en bakgrund som professionell tennisspelare och Wall Street-trader, och är idag Oxygen Advantage Master Instructor. Under de senaste 10 åren har Daniel gjort djupdykningar inom många områden för bättre hälsa, produktivitet och kreativitet. En av de viktigaste upptäckterna han gjort är om andningsmetoder och andningstekniker. Daniel har tränat entreprenörer, managers, professionella tennisspelare samt elitfotbollsspelare, tränare och managers i Premier Leauge, Serie A, holländska ligan, Superligaen i Danmark och Allsvenskan.


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdagar,  det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer >>

FAKTA

TID
22 september, kl 8.30-10.30
(vi börjar med frukostmingel)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41


EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med: