Att leda i stormens öga – Region Skåne delar med sig av sina erfarenheter under pandemin

Den 15 oktober har du möjlighet att ta del av Region Skånes viktigaste erfarenheter från en minst sagt utmanande tid under pandemin.

Att navigera och leda genom en stor kris, där förutsättningarna dessutom hela tiden ändras, är en enorm utmaning. Lägg till att du är en av de större aktörerna i ”förtroendebranschen” och i spetsen för samhällskritiska funktioner.

Den 15 oktober har du möjlighet att möta Region Skånes Hälso- och Sjukvårdsdirektör, Pia Lundbom, tillsammans med Anna Strömblad, Kommunikationsdirektör, som delar med sig av sina viktigaste erfarenheter från en minst sagt utmanande tid under pandemin. Ett år som handlat mycket om tålamod, tydlighet, ödmjukhet, beslutsamhet, förmåga att tåla och handla trots ovisshet, mod och vilja att agera. Vilka är deras erfarenheter om vad som krävs utifrån ledarskap, medarbetarskap, sättet vi kommunicerar på och inte minst vad vi baserar våra beslut på?


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

FAKTA

TID
15 oktober, kl 9-11
(frukost från kl. 8.30)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

MER INFO
Kontakta Andreas Olsson:
andreas.olsson@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN
event@efl.se

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

Efl