Djupdykning – hur påverkar e-handeln en traditionell bransch?

Med avstamp i trender inom mat, distribution och teknik blickar vi framåt mot en förändrad dagligvaruhandel. Vilka är nyckelutmaningarna? Hur ser framtidens lösningar ut? Vilka effekter får det på affärsmodellen? Vilken bransch du än företräder får du med dig tankefrön kring effekterna av e-handel!

Vi gästas av Henrik Börjesson, deltagare på EFL:s Executive MBA-program, samt nybliven entreprenör i TeqFlo AB och tidigare chef för ekonomi och E-handel på Coop Syd/Öst

Under ledning av Henrik Börjesson, deltagare på EFL:s Executive MBA-program, nybliven entreprenör i TeqFlo AB och tidigare chef för ekonomi och E-handel på Coop Syd/Öst, tar vi oss an nedan:

Konkurrensen på den svenska dagligvarumarknaden är mycket hård. Traditionella aktörer som ICA, Coop och Axfood utmanas inte längre enbart av lågpriskedjor utan nu även av både E-handel och en restaurangbransch på frammarsch. Dagligvaruhandeln står inför många spännande förändringar och utmaningar!

Med avstamp i trender inom mat, distribution och teknik blickar vi framåt mot en förändrad dagligvaruhandel. Vilka är nyckelutmaningarna? Hur ser framtidens lösningar ut? Vilka effekter får det på affärsmodellen? Vilken bransch du än företräder får du med dig tankefrön kring effekterna av e-handel! Tillsammans tar vi oss lite närmre framtiden! Välkomna!

FAKTA

TID
4 oktober kl. 08.30-11.00
(EFL bjuder på frukost från kl 8.00)

PLATS
EFL, Scheelevägen 15 B, Lund

MER INFO
Kontakta Per Malmberg:
per.malmberg@efl.se
046-222 68 44

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se

Efl