Hur rustar vi våra medarbetare och verksamheter för morgondagens utmaningar?

Vi lever i en ständigt föränderlig värld, som många gånger kräver snabba beslut. En värld där lärande genom traditionell klassrumspedagogik med trötta PPT-slides sedan länge inte funkar. På EFL har vi under många år arbetat med en pedagogik som bygger på konkreta utmaningar och att skapa case från den egna organisationen. Nu vill vi – med hjälp av er i EFL:s Företagsnätverk – ta nästa steg i hur man bäst rustar sina medarbetare och verksamheter för morgondagens utmaningar!

Aldrig förr har utvecklingen gått snabbare och aldrig har vi har stått inför så oväntade utmaningar. Detta gör att vi måste rusta oss och våra verksamheter på nya sätt. Traditionell utbildning och kunskapsöverföring behöver kompletteras med nya metoder och tillvägagångssätt.

EFL har sjösatt ett forskningsprojekt med Stein Kleppestø, Hans Knutsson och Thekla Schneede i täten

Nytt forskningsprojekt

Med hjälp av er i EFL:s Företagsnätverk vill vi utforska och utveckla morgondagens lärande och utveckling i organisationer. Vi är nyfikna på hur ni ser på utveckling i era organisationer – hur ser era behov ut, vad behöver ni, vilka trender ser ni? Med denna bakgrund har vi sjösatt ett forskningsprojekt, med Stein Kleppestø, Hans Knutsson och Thekla Schneede i täten, för att med er hjälp arbeta med hur lärande designas för att ge störst genomslag och effekt i organisationer.

EFL i pedagogisk framkant

EFL har under många år haft ambitionen att ligga i framkant vad gäller pedagogik inom exekutivutbildningar. Redan vid starten av vårt framgångsrika Executive MBA-program utvecklades nya pedagogiska former, som sedan har vidareutvecklats i dess efterträdare – vårt nya flaggskeppsprogram – Leading Impact. I detta program tar vi ett ännu tydligare kliv bort från traditionell klassrumspedagogik till att lära genom att arbeta med konkreta utmaningar och integrera lärandet i den egna organisationen.

 

Välkommen att fylla i intresseanmälan för att vara med och designa morgondagens lärande!

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!

 

Efl