Webinar: Grundpelarna i framgångsrikt förändringsarbete

Den 20 maj går vi med hjälp av professor Ulf Johansson, som har lång erfarenhet av ledarutveckling och förändringsledning, igenom grundläggande budord som är helt nödvändiga för framgångsrikt förändringsarbete. De kan tyckas lätta i teorin, men hur är det när man försöker genomföra dem i praktiken?

Professor Ulf Johansson har lång erfarenhet av ledarutveckling och förändringsledning

I september sjösätter EFL sitt nya program Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap med Ulf Johansson och Pontus Bodelsson. Ett program som tar sig an från förändringsarbetets ädla konst och belyser såväl från forskningsbas som handfasta konkreta tips utifrån decenniers erfarenhet av de mest utmanande förändringsutmaningarna. Som en uppvärmning inför hösten bjuder EFL in till seminarium i förändringsledarskapets tecken:

Det finns inga nya mirakelknappar att trycka på eller nya mirakelkurer när det kommer till förändringsarbete/ledarskap. På det här seminariet kommer vi att fokusera på grundläggande budord i förändring som är helt centrala om vi vill vara framgångsrika i det vi vill förändra. Lätta i teorin, men inte alltid så lätta att genomföra i praktiken. Banditen i det mesta av dåligt förändringsledarskap är oviljan att böja sig för och ta hänsyn till det som krävs för att driva förändring på ett framgångsrikt sett. Genvägar som kan vara både kostsamma och farliga.

Pontus Bodelsson håller tillsammmans med Ulf Johansson i EFL:s nya utbildning Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap

På plats har vi Ulf Johansson, professor i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan med lång erfarenhet av ledarutveckling och förändringsledning. Ulf träffar du även, tillsammans med Pontus Bodelsson, på EFL:s program:

Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap
(programstart 7 oktober)

Leading IMPACT – Executive Management and Leadership Program
(även den med programstart 7 oktober)

FAKTA

TID
OBS! 20 maj, kl 9-11

FÖR VEM & KOSTNAD
Kostnadsfritt och öppet för alla (föranmälan krävs)

PLATS
Digital nätverksträff

MER INFO
Kontakta Henrik Lundgren:
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN
event@efl.se

Efl