AMAB Hydraul – nya medlemmar i EFL:s Företagsnätverk

EFL:s nya medlemsföretag AMAB Hydraul är en av marknadsledarna vad det gäller lednings-och hydraulikkomponenter. Under mer än 50 år har de levererat komponenter till svensk industri.

Peter Ternerot, vd, AMAB Hydraul

– Vi ser fram emot att få medverka i EFL:s företagsnätverk, som vi tror kommer att tillföra kompetensutveckling och inspiration till vår personal, säger företagets vd Peter Ternerot. Förhoppningen är att vi också ska kunna tillföra nätverket en hel del genom att vi under så många år samverkat med svensk basindustri och därmed skapat en bred kunskapsbas om just detta.

AMAB Hydraul, som är en av marknadsledarna vad det gäller lednings-och hydraulikkomponenter, har sina kunder inom framförallt mobila applikationer som entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, lantbruksmaskiner och tunga fordon.

I samarbete med ledande europeiska tillverkare levererar AMAB Hydraul ut produkterna från sitt huvudlager i Malmö, från sina egna filialer och butiker samt från ett 100-tal distributörer från Kiruna i norr till Tomelilla i söder.

Med sin höga tekniska kompetens inom hydraulik hjälper de kunderna med att skräddarsy avancerade systemlösningar som i sin tur ger dem konkurrensfördelar. Ledorden är Kvalitet-Kompetens-Tillgänglighet.

 

EFL:s Företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk består av cirka 100 bolag i regionen. I medlemskapet ingår bl.a. tillgång till ett brett kontaktnät, Hot Spot nätverksträffar, utbildningar till medlemspris, events, rådgivning och utveckling, Executive Matchmaking och den senaste forskningen. Läs mer om EFL:s företagsnätverk

Mer om

Mer om AMAB Hydraul hittar du på: www.amabhydraul.se