”Jag tilltalas av att man arbetar utifrån konkreta case med strategisk höjd i den verksamhet och roll som man har”

Vi ställer några snabba frågor till Björn Rosberg, Group HR & Communications Director på Brenderup Group, som i höst börjar på Leading Impact – Executive Management & Leadership Program

Björn Rosberg, Group HR & Communications Director, Brenderup Group

Varför vill du gå Leading Impact-programmet?

Leading Impact kommer att tillföra ett stort värde både till bolaget och till min personliga utveckling. Detta både genom utväxlingen programmet ger, men också hur vi konkret kan inkludera utmaningar och strategiska utvecklingsområden för Brenderup Group i programmet.

Varför valde du just Leading IMPACT?

Framförallt tilltalas jag av att man som deltagare på Leading Impact arbetar utifrån konkreta case med strategisk höjd i den verksamhet och roll som man har.

Vad har du för förväntningar?

Jag förväntar mig en utmanande och utvecklande lärresa i samarbete med övriga deltagare i programmet. Jag förväntar mig vidare att det bidrar till att ge en skjuts och höja nivån på mina bidrag till vår resa med Brenderup Group.

Berätta om din tjänst! Och vad är viktigt för att lyckas i din roll?

Jag har ansvar för HR, kommunikation och hållbarhet inom Brenderup Group. En viktig egenskap i denna roll är att ha en helhetsblick och förståelse för både det affärsmässiga, vårt team och vår organisation. Ytterligare en viktig egenskap är att ha fokus på vår strategiska utveckling och aktivt leda och bidra till den utvecklingen, utan att ”flyga iväg” och tappa kontakten med vår operativa verksamhet här och nu.

Vad har du arbetat med tidigare?

Min bakgrund är en kombination av traditionellt HR-arbete sedan slutet av 90-talet, kombinerat med några år som konsult och partner i ett HR-bolag och 1 år som interim CEO för Brenderup Group.

Leading Impact

  • Ett kraftfullt och hands-on executive managementprogram
  • 15 månader med strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande
  • Programmet är förfinat utifrån vårt Executive MBA, som getts i partnerskap med Lunds universitet under 20 år
  • Tar utgångspunkt i deltagarnas verklighet och strategiska utmaningar

Nästa programstart: 5 oktober, 2022

Läs mer om Leading Impact

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!