Boktips: Reflexivt ledarskap

EFL-medarbetaren Stefan Sveningsson

I dagarna släpps boken Reflexivt ledarskap, skriven av bl.a. Martin Blom och Stefan Sveningsson, som ni möter på EFL:s utbildningar.

Äntligen släpps den uppmärksammade boken Reflexive leadership på svenska. Ett reflexivt ledarskap handlar om att överväga vad vi menar med ledarskap, vad det kan göra och inte göra, när det kan fungera och när det inte är bästa alternativet. Författarnas ambition är att uppmuntra chefer och andra att tänka både bredare och djupare om hur man bäst samordnar arbete i moderna organisationer. I detta ingår att även lyfta fram och diskutera alternativen till ledarskap.

Boken Reflexivt ledarskap vänder sig till  dig som är genuint intresserad av ledarskap och som gillar att få invanda föreställningar utmanade.

Om författarna:
Mats Alvesson, professor i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet.
Martin Blom, docent i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet.
Stefan Sveningsson, professor i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Stefan träffar du bl.a. på kursen EFL Ledarskap i organisationer.

Bokmingel!
Onsdagen den 31/5 kl 17 har ni möjlighet att träffa författarna och höra mer om boken. Mer info och anmälan på: www.fek.lu.se/kalendarium/2017-05-31-bokslapp-sveningsson-alvesson-blom