Business Innovation – om du verkligen vill lära dig att tänka utifrån och in

Daniel Nilsson, VD på Henda, har gått programmet Business Innovation som en del av EFL:s executive ledarskaps- och managementprogram Leading Impact. Här berättar han kort om sina take aways av programmet. 

Daniel Nilsson, vd på Henda berättar om sina upplevelser från Business Innovation på EFL

Daniel Nilsson, vd på Henda

Hej Daniel! Vad var det bästa med Business Innovation?

Bussiness innovation har precis som Leading Impact en röd tråd genom hela programmet, detta är nog det som jag uppskattade mest. För mig möjliggör det att lärandet inte slutar vid en föreläsning utan fortsätter genom programmet.

På vilket sätt har du kunnat omsätta dina kunskaper från utbildningen i ditt arbete?

Business innovation har gett mig många insikter och verktyg som är väldigt enkla att ta med hem, Tomas de Souza lärde ut dessa på ett väldigt bra och enkelt sätt. För mig har nog detta varit en av de största behållningarna, att få dela med sig till mina kollegor.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att anmäla sig till utbildningen?

Vill du lämna dit invanda beteende, vill du verkligen veta hur det fungerar att tänka utifrån och in i den egna verksamheten.

Tomas de Souza kommer att skaka om din värld och ge dig möjligheterna att förverkliga din business eller som för min del förändra sättet jag ser på min egen affär efter att jag drivit den i 15 år.


Mer om Business Innovation

Business Innovation är en ledarskapsutbildning för dig som driver och leder affärsutveckling och organisatorisk utveckling. Under 9 dagar, fördelade på tre tillfällen på en kursgård i Skåne, kommer du att få tillgång till mängder av verktyg och beprövade metoder för corporate innovation, handfasta metoder för att identifiera och realisera möjligheter till nya intäkter, och väsentligt förbättrade kundupplevelser.

 

Tomas de Souza, programansvarig för Business Innovation, beskriver kursen.

Business Innovation

Nästa programstart: 25 september 2024

Vill du veta mer? Vänligen fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer: