EFL söker projektledare!

Som projektledare har du ansvar för både utbildningsprogram och kundrelationer. Det innebär att du driver hela processen från utveckling och planering till försäljning, genomförande och uppföljning.

EFL, Executive Foundation Lund , är en icke-vinstsyftande stiftelse som verkar för kvalificerad och långsiktig kompetensutveckling. Vi skapar förutsättningar för ömsesidigt utbyte mellan näringsliv och akademi i våra utbildningar. Stiftelsen EFL grundades 1969 och är idag en samarbetspartner till Ekonomihögskolan för executive education med öppna och företagsinterna utbildningar inom ekonomi, ledarskap, marknadsföring, styrelsearbete och affärsmannaskap.

EFL bidrar genom sina utbildningsprogram till ett livslångt lärande och arbetar aktivt för att skapa ansvarsfulla ledare i näringsliv och andra organisationer. Våra affärsdrivande projektledare är navet i vårt stora nätverk och vi söker nu ytterligare en viktig medarbetare. Du kommer att få utmanande uppgifter och ta stort ansvar med goda möjligheter till personlig utveckling.

Som projektledare har du ansvar för både utbildningsprogram och kundrelationer. Det innebär att du driver hela processen från utveckling och planering
till försäljning, genomförande och uppföljning. Du har:
• Försäljningsansvar (nybearbetning, after sale, övriga kundrelationer)
• Resultat- och budgetansvar (intäkter, kostnader, kalkyler, rapporter)
• Ansvar för genomförande (planering, administration, deltagarkommunikation)
• Utvecklingsansvar (bemanning, utvärdering, kvalitetssäkring)
• Marknadsföringsansvar (planering, textproduktion, uppdateringar på webb)

Vi letar efter dig som gillar att arbeta självständigt med hela affären i en nära relation med kunder, kollegor och Ekonomihögskolans lärare som medverkande resurser. Du hittar möjligheten och affären i mötet med kunden och förstår vad avslut betyder för resultatet.

Tjänsten som projektledare är en heltids tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Är du intresserad? Skicka snarast en intresseanmälan med CV via e-post till
Katarina Andrén. Vi vill tillsätta tjänsten snarast möjligt och använder därför löpande rekrytering. Ansökningarna behandlas efterhand som de kommer in. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Andrén.

Katarina Andrén, VD
EFL, Executive Foundation Lund
Box 794, 220 07 Lund
Tel vx: 046-23 59 50
Tel dir: 046-23 59 53
E-post: katarina.andren@efl.se