Everfresh– ny medlem i EFLs företagsnätverk

Vi välkomnar Everfresh AB till EFLs företagsnätverk. Som medlemmar får de ta del av en rad förmåner, såsom inspirationsseminarier, rådgivning, medlemsdagar och Hot Spot-nätverksgrupper.

Everfresh AB är en del av Total Produce plc, som är ett av Europas ledande frukt och grönsaksföretag. På den nordiska marknaden är Total Produce Nordic marknadsledare inom segmentet färska frukter och grönsaker. Bolagets primära uppgift är att stärka landsbolagen genom att driva egna verksamheter nära odling i de stora producentländerna såsom Spanien, Italien och Frankrike.

Som medlemmar i EFLs företagsnätverk får de tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, medlemsdagar, tillgång till Hot Spot-nätverksgrupper, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk.

Läs mer om EFLs företagsnätverk