JSB Construction AB nya medlemmar i EFL:s Företagsnätverk

JSB Construction AB, ett av Sveriges största privata byggföretag, ansluter sig till EFL:s Företagsnätverk! Med ett stort fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser bygger och underhåller JSB bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.

När Pether Fredholm tog över John Svensson Byggnadsfirma AB 1997 var det med en känsla av att det lilla byggföretaget från Asarum skulle kunna bli en seriös utmanare i byggbranschen. Idag är JSB ett av Sveriges största privata byggföretag. Det har de lyckats med genom att alltid våga utmana sig själva, kunden och branschen och tänka nytt. Med fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser arbetar de för att bidra till ett bra samhälle.

”Jag ser fram emot ett utvecklande samarbete tillsammans med EFL och det nätverk som EFL erbjuder”, säger Pether Fredholm, vd på JSB Construction. ”Vårt samarbete hittills har gett oss värdefullt kompetenslyft.”

Som medlemmar i EFL:s företagsnätverk får de bland annat tillgång till ett brett kontaktnät, nätverksträffar, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.
– Jag ser fram emot ett utvecklande samarbete tillsammans med EFL och det nätverk som EFL erbjuder, säger Pether Fredholm, vd på JSB Construction. Vårt samarbete hittills har gett oss värdefullt kompetenslyft och företagets fortsatta framgång bygger på ett starkt och värderingsstyrt ledarskap i organisation – vi hoppas att EFL bistår oss här.

JSB bygger och underhåller:
– Bostäder i hela landet, både i egen regi och på entreprenad, samt byggservice i utvalda regioner.
– Samhällsfastigheter, såsom förskolor, skolor, äldreboenden, trygghetsboenden och anpassningsbara lokaler för vård och omsorg i hela landet.
– Kommersiella fastigheter, allt från lagerlokaler och kontor till kallbadhus och hotell.

Läs mer:
jsb.se
Förmånerna med EFL:s Företagsnätverk