Lär dig ta den ekonomiska pulsen på företag med EFL Affärsstyrning

Mattias Nilsson, Operations Manager på IBM, har gått kursen EFL Affärsstyrning ”Kursen var en bra mix av trevliga kurskamrater med olika erfarenheter och bakgrunder, och seniora föreläsare med bred erfarenhet från både akademi och näringsliv.” Nästa kursstart är den 25 augusti.

I dagens globala marknader är god affärsstyrning en knivskarp konkurrensfördel. Personer med ett bra analytiskt tänkande inom det finansiella området ger sina företag enorm hävstång på investerad tid och kapital. För dig som vill utvecklas för att effektivt kunna ta den ekonomiska pulsen på verksamheter erbjuder EFL i höst den mycket uppskattade utbildningen Affärsstyrning – strategi, verksamhetsstyrning och finansiell analys.

– Att kunna göra bra finansiella analyser, förstå samband och genom dessa kunskaper styra sin verksamhet är hårdvaluta för dem som vill ta på sig ledartröjan och föra sina organisationer framåt, säger Henrik Lundgren som är studierektor för EFLs Akademiska Diplomprogram. Vi ser en tydlig trend inom detta område och matchar marknadens krav genom att satsa mycket på finansiell analys både inom vårt Executive MBA och övriga kurser, fortsätter han.

Henrik berättar att det närmast blivit ett stående inslag att deltagare som gått kursen hör av sig i efterhand för att berätta att den varit en av bästa investeringarna de någonsin gjort.
– Detta är givetvis enormt glädjande, men kanske också en fingervisning om att vi i svenska företag generellt skulle ha mycket att vinna på att bli bättre på denna typ av styrning. Det är bara att lyfta på hatten för dem som insett detta värde, säger Henrik.

Mattias Nilsson, Operations Manager på IBM, har gått kursen EFL Affärsstyrning och kan varmt rekommendera den.
– Kursen var en bra mix av trevliga kurskamrater med olika erfarenheter och bakgrunder, och seniora föreläsare med bred erfarenhet från både akademi och näringsliv. Detta tillsammans med det välbalanserade kursprogrammet ledde till att jag fick en rejäl plattform att arbeta utifrån vad gäller styrning och uppföljning av affärsenheten, säger Mattias.

mattias

Nästa omgång av kursen EFL Affärsstyrning startar måndagen den 25 augusti och löper över 20 veckor med sammankomster en gång i veckan (kvällstid 17.30-21.30).

Läs mer om kursen Affärsstyrning