Leading Impact nästa

I oktober påbörjar Camilla Gummesson, Team Leader på Magle Chemoswed, managementprogrammet Leading Impact. Ett program som tilltalar henne med sin impact-pedagogik, där de nya kunskaperna omedelbart omsätts i praktiken – ”då får både jag och Magle Chemoswed utdelning direkt”.

Till hösten börjar Camilla Gummesson, Team Leader på Magle Chemoswed, managementprogrammet Leading Impact

Hej Camilla! I höst börjar du Leading IMPACT! Vad fick dig att bestämma dig för det?

Jag har alltid varit intresserad av ledarskap, affärsutveckling och strategier och nyfiken på hur företag drivs. Genom åren har jag haft olika roller och skaffat mig erfarenhet inom bland annat ledarskap. Jag har sedan tidigare funderat på att gå en Executive MBA, så när jag fick möjligheten att börja på Leading Impact, så var valet ganska enkelt. Jag tror att jag har tillräckligt med erfarenhet i bagaget nu, för att kunna dra nytta av ett så omfattande program som Leading Impact är.

Och varför blev det just Leading IMPACT framför andra managementprogram?

Magle Chemoswed gav mig möjligheten att utvecklas ytterligare genom att börja på Leading Impact. Framför allt tycker jag att Leading Impact skiljer sig från andra program, då man får möjlighet att tillämpa kunskapen i praktiken parallellt med att man går programmet. Då får både jag och Magle Chemoswed utdelning ganska direkt, vilket så klart är tilltalande.

Vad har du för förväntningar? Och vad hoppas du att utveckla under programmet?

Jag har höga förväntningar på att utveckla mitt ledarskap men också att lära mig mer om affärsutveckling och strategier. Jag hoppas kunna bredda mig och få en bättre förståelse kring hur företag drivs. Jag ser också fram emot att möta andra deltagare och utbytet av olika erfarenheter som detta medför.

Vilka egenskaper är viktiga i din roll?

För att lyckas i min roll som Team Leader för Project Management Team, med ansvar för projektledning av Magle Chemosweds projekt, tror jag det är viktigt att förstå verksamheten och kunna ta beslut. Det är viktigt att vara lösningsorienterad och intresserad av vetenskap. Det är också viktigt att kunna se andras bidrag och hur olika personer bidrar på olika sätt i organisationen.

Berätta om din bakgrund

Jag är civilingenjör i kemiteknik. Efter min examen började jag att arbeta på Active Biotech i Lund, där jag stannade i 18 givande år. Jag hade olika tjänster inom forskning och utveckling, både på lab och inom ledarskap. År 2016 började jag som analytisk kemist på Magle Chemoswed. Innan jag fick min nuvarande roll, så arbetade jag som ansvarig för analytisk utveckling och som projektledare.

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!

Leading Impact

  • Ett kraftfullt och hands-on executive managementprogram
  • 15 månader med strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande
  • Programmet är förfinat utifrån vårt Executive MBA, som getts i partnerskap med Lunds universitet under 20 år
  • Tar utgångspunkt i deltagarnas verklighet och strategiska utmaningar

Nästa programstart: 5 oktober, 2022

Läs mer om Leading Impact