Ny Sales Executive Education till EFL-teamet

Vi förstärker vårt team med ytterligare en Sales Executive Education och välkomnar Peter Gerhartz till teamet! Peter har en gedigen bakgrund inom utbildningsbranschen och har tidigare arbetat med kompetensutveckling inom försäljning, ledarskap och kommunikation.

Peter Gerhartz

Välkommen Peter! Hur känns det?

Tack. Jag är glad, stolt, förväntansfull och taggad. Jag har fått ett hjärtligt och professionellt mottagande av EFL-teamet från första stund och man visar direkt att man lever sina värderingar Engagemang – Entreprenörskap – Samarbete. Jag är laddad för att gå in bakom kulisserna i forskningsvärlden och bli en länk och en bidragande faktor till att hjälpa företag och människor att utvecklas.

Berätta om din bakgrund och vad du ser mest fram emot att kunna tillföra

I hela min karriär har jag jobbat med människor. I yngre år inom hotellbranschen och i 20-talet år som rekryterare, utbildare inom försäljning, ledarskap och kommunikation samt som strategisk utvecklingskonsult. Jag har haft många samarbeten i både stora och små företag med ledningsgrupper, chefer på avdelningsnivå och teamledare och lärt mig att förstå och hitta lösningar på de organisatoriska och mellanmänskliga utmaningar som uppstår i förändring och strävan mot uppsatta mål.  Jag vill kunna inspirera med min passion för att se utveckling och möjligheter i alla – företag och människor.

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?

Att man i EFL:s program lyckats hitta balansen mellan att använda evidensbaserad forskning och erkända teorier och göra dem till användbara verktyg som faktiskt tränas och att man använder sin egen företagsverklighet som case. Det skapar en helt annan nivå av värde för både deltagare och företag. Det känns också motiverande att vi på EFL bidrar till att förmedla och skapa effekt med den forskning som bedrivs på Ekonomihögskolan i Lund.

Skapa kontakt med Peter på LinkedIn här >>