Premiär för utvecklingsgrytan

Igår var det premiär för Utvecklingsgrytan – EFLs nya koncept för att arbeta med dagsaktuella utmaningar. Under fyra timmar samlades alumner, representanter för medlemsorganisationer i EFLs nätverk samt ämnesexperter från EFLs faculty. Resultatet blev en sjudande gryta där affärsutmaningar inom teamutveckling, ledarskap, ekonomistyrning och digitalisering diskuterades under ledning av Executive MBAs programchef Robert Wenglén.

Detta bildspel kräver JavaScript.

– Utvecklingsgrytan är ett nytt grepp från oss för att kombinera affärsutveckling med nätverkande, berättar Anna Sjöberg Petersson, affärsutvecklare på EFL.

Målet var att ge deltagarna möjlighet att benchmarka mot andra verksamheter, nyttja EFLs ämnesexpertis, se nya perspektiv och få med sig tankar tillbaka till sin organisation.
– Det var full aktivitet från första sekund.  Livliga diskussioner, en vilja att nyttja kompetensen kring bordet och verkligen dela med sig, säger Anna Sjöberg Petersson.

En bredd av deltagare från både små och stora organisationer samt privat och offentlig verksamhet bäddade för en spännande mångfald av diskussioner.
– Vi fick definitivt blodad tand och kommer att arbeta på att utveckla detta koncept ytterligare. Utvecklingsgrytans tvärvetenskapliga modell är ett upplägg som kan anpassas på olika sätt för en mängd olika sammanhang, målgrupper och syften.

Vill du veta mer?

Anna Sjöberg Petersson
046-222 68 41
070-292 11 31
anna.sjoberg_petersson@efl.se