Programstarten av Leading IMPACT närmar sig – än finns några platser kvar

Den 9 oktober går startskottet för ledarskaps- och managementprogrammet Leading IMPACT. Det är ett starkt startfält av deltagare som står på startlinjen redo att komma igång, men fortfarande finns det några platser kvar till fulltecknat program. Vi pratar med Thomas Kalling, programdirektör för Leading IMPACT som delar med sig av sina tankar.

Hur ser det ut inför programstarten av Leading IMPACT?

Det ser bra ut! Vi har en utmärkt mix vad gäller individer, roller, företag och branscher, vilket är av stor vikt för att deltagarna ska få maximal utväxling av en managementutbildning av den här kalibern. Vi som arbetar i Leading IMPACT-teamet är förväntansfulla över det starka startfältet och övertygade om att deltagarna kommer att uppleva att deras egna erfarenheter är berikande för varandra. Vårt skarpa lärarteam är redo att börja arbeta med deltagargruppen!

Hur ser förväntningarna ut för deltagarna?

Förväntningarna på EFL är skyhöga! Och så ska det så klart vara med tanke på vårt track-record och det faktum att våra deltagare har valt att investera mycket tid och pengar i vårt program. EFL kommer att leva upp till sitt löfte om att ge deltagarna rätt förutsättningar att skapa omedelbar impact i sina respektive verksamheter. Under 15 månader kommer vi att arbeta tillsammans med våra deltagare med ett fokus på att utveckla deras förmågor att utveckla företag, och på den resan kommer de även stärka sina personliga profiler. 

Är det fortfarande möjligt att söka till programmet?

Ja, vi genomför löpande antagningar och det finns fortfarande platser kvar inför programstarten. Vi har ett starkt startfält på plats och ser fram emot att dra igång den 9 oktober. Om någon har intresse av att ansluta, så rekommenderar jag att man kontaktar oss på EFL så snart som möjligt då vi endast har ett fåtal platser kvar.

 

Leading IMPACT

EFL:s flaggskeppsprogram, Leading IMPACT, ger dig en kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande.

Programmet, som startar den 9 oktober, har ett koncept och pedagogik som utvunnits och förfinats utifrån vårt Executive MBA-program, som under 20 år getts i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Under 15 månader får du hjälp att adressera de utmaningar som du som dagens och morgondagens ledare ställs inför.

Läs mer:

Informationsmöte

Vill du veta mer? Anmäl dig till ett informationsmöte!
Klicka här för datum och anmälan