Projektledning & projektstyrning är igång!

Denna veckan är det premiär och uppstart för EFL:s nya 3 dagarskurs Projektledning och projektstyrning under ledning av Hans Knutsson, forskare i ekonomistyrning vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, med inriktning mot styrning och ledning av organisationer och Kristian Wahlgren, som har mer än 20 års erfarenhet av att styra och leda komplexa program och affärsutvecklingsprojekt i en multinationell miljö. 

Kristian säger såhär efter första dagen:

”Det har varit en intensiv och härlig start på programmet!

Kristian Wahlgren, programansvarig för EFL:s Projektledning och projektstyrningGruppen är engagerad och delar generöst med sig av erfarenheter och exempel frånsina egna verksamheter. Vi har pratat mycket om förutsättningar för att driva ett lyckat projekt och när det är en lämplig form för verksamheten. Många kloka reflektioner från alla deltagare och konsensus kring beställarens viktiga roll och vikten av rätt förutsättningar, och inte minst förstudiens viktiga roll.”

Under de första två dagarna har deltagarna fått fördjupa sig i de rätta förutsättningarna för ett lyckat projekt samt vad effektiv projektstyrning innebär.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Projektledning och projektstyrning är en 3-dagarskurs där du utvecklar dina färdigheter i att beställa, styra och leda projekt. Du stärker även din verktygslåda i hur man framgångsrikt navigerar genom alla faser av ett projekt, från initial planering till genomförande och uppföljning.

Läs mer och Projektledning och projektstyrning här >>