UTBILDNINGAR I DIGITALISERING PÅ EFL

I stort sett varenda verksamhet och många typer av befattningar påverkas av den digitala transformationen. Genom EFL:s digitaliseringsutbildningar får du kunskap för att dra nytta av digitala teknologier som kan förändra din verksamhet – kunskap som kan visa sig ovärderlig. Hos oss utbildar du dig samtidigt som du arbetar. Dessutom kopplar vi skarpt dina nya kunskaper till hur det ser ut i din verksamhet – allt för att ge dig bästa möjliga take aways.

Läs mer om våra digitaliseringsutbildningar:

Chefskap på distans

Nya förutsättningar ger nya utmaningar! Hur ställer du om ditt ledarskap när de flesta möten sker digitalt? Och hur skapar du effektiva och meningsfulla digitala möten? Vilka strukturer och ramar passar för distansarbete? Vilka arbetsrättsliga regler gäller? Utveckla din förmåga att leda på distans med EFL:s kurs Chefskap på distans – en ny ledarskapsmiljö att bemästra.

Gå till kursen

Digital Marketing

För många företag blir Digital Marketing en allt mer betydelsefull framgångsfaktor. Vad är Digital Marketing och hur kan det användas? På vilket sätt kan det bidra till att min organisation når sina affärsmål? Med vilka kriterier kan jag utvärdera styrkan i en Digital Marketing-strategi? Vilka komponenter borde ingå i ett Digital Marketing-program?

Gå till kursen

Leading Digital Business

Supply Chain Risk Management