Hållbarhet som skapar värde

EFL:s Hot Spot den 9 april handlar om hållbarhet som skapar värde. Trelleborg AB delar med sig om sitt hållbarhetsarbete – en av Skånes just nu mest kraftfulla hållbarhetssatsningar.

Att skapa långsiktigt värde, för såväl aktieägare och kunder som anställda, är basen för alla företag. I den agendan har hållbarhetsarbetet successivt blivit en integrerad del i de flesta verksamheter.

Hållbarhetsarbetet inom Trelleborg AB har varit under ständig utveckling och man har nu lagt en ny strategi med nya mål, bland annat inom klimatområdet. Den 9 april har du möjlighet att höra mer om hur Trelleborg har valt att ytterligare ”höja ribban” gällande framtida hållbarhetssatsningar.

På plats har vi Patrik Romberg, Senior Vice President Group Communications & Human Resources, Rosman Jahja, Vice President Corporate Responsibility, och Anna Yelistratova, Sustainability Officer, som berättar om vad företaget prioriterar i sin strategi och vilka överväganden som ligger bakom detta.

 

Rosman Jahja, Patrik Romberg och Anna Yelistratova på Trelleborg AB


EFL:s Företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk består av ca 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen. I medlemskapet ingår bl.a. tillgång till ett brett kontaktnät, Hot Spot nätverksträffar, utbildningar till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch och den senaste forskningen. Läs mer om EFL:s företagsnätverk

FAKTA

TID
9 april, kl 9-11

PLATS
Digitalt

MER INFO
Kontakta Mikael Thuresson:
mikael.thuresson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
event@efl.se

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

Efl