Att lyckas med kreativ affärsutveckling

Hur bäddar man för framgångsrik företagsinnovation och kreativ affärsutveckling? På denna HotSpot utforskar vi metoder för att främja kreativitet, experiment och samarbete – och hur verksamheter och team kan bygga in detta i sina processer.

Tomas de Souza, VD för medicinteknikbolaget Ablemind och tidigare innovationsdirektör på Bonnier News

Tomas de Souza, VD för medicinteknikbolaget Ablemind och tidigare innovationsdirektör på Bonnier News

Tomas de Souza, VD för medicinteknikbolaget Ablemind och tidigare innovationsdirektör på Bonnier News, delar med sig av sina insikter kring hur man skapar en kultur av ständig utveckling i sin organisation. Vi diskuterar innovationsprocesser, hur man framgångsrikt bygger tvärfunktionella team och hanterar risker.

Oavsett om du är vd, chef eller teamledare, kommer denna HotSpot att utrusta dig med värdefulla verktyg och strategier för att driva innovation och uppnå långsiktig tillväxt.

Tomas de Souza träffar du på EFL:s utbildning Business Innovation, en 9-dagarsutbildning i att tänka kreativt kring nya affärsmodeller och att skaffa sig de verktyg som behövs för att effektivt driva innovativa processer.


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

FAKTA

TID
21 juni, kl 8.30-10.30

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

KOSTNAD
Kostnadsfritt för EFL:s Företagsnätverk
Vill du prova på? Kontakta oss på event@efl.se

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41