”När det brinner i knutarna!”

Situationsanpassat ledarskap när ”en dålig dag på kontoret” inte är ett alternativ

Linus Eriksson, Trafikdirektör på Skånetrafiken

På EFL:s Hot Spot den 27 augusti möter vi EFL:s Executive MBA– och Styrelseprogramsalumn Linus Eriksson, brandingenjören som idag är chef för Skånetrafiken. Temat kommer att vara hur leder du i snabb förändring och gör skillnad.

Linus var ansvarigt befäl när 90 familjer blev hemlösa när Potatisåkern i Malmö brann, samt ansvarig för all tågtrafik snövintern 2010 och nu i Coronatid när Skånetrafiken förlorar 5 Mkr om dagen.

På EFL:s Hot Spot delar Linus med sig av både erfarenheter och insikten att du som ledare faktiskt kan forma framtiden med dina beslut. Alla beslut du tar skapar berättelser. Frågan är bara om det är goda berättelser?

Fun Fact: Visste du att Skånetrafiken med sitt varumärke florerar i ca 600 tidningsartiklar i månaden? Här gäller det att skapa motivation för förändring för ledningen, anställda och kunder.


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

FAKTA

TID
27 augusti, kl 9-11
(inloggning från kl. 8.45)

FÖR VEM
För dig på EFL:s medlemsföretag.

PLATS
Digital träff

MER INFO
Kontakta Andreas Olsson:
andreas.olsson@efl.se
046-222 68 47

ANMÄLAN
event@efl.se

Efl