Nya medlemmar i EFL:s Företagsnätverk!

Vi välkomnar Advokatfirman VICI till EFL:s Företagsnätverk! En advokatfirma med stark närvaro i Sydsverige. 

Advokatfirman VICI grundades 2008 och har idag 20 medarbetare fördelat på 5 olika kontor. På VICI arbetar både generalister och specialister där deras sammantagna kompetens täcker nära nog alla affärsjuridiska områden.

Vi ställer tre korta frågor till Åsa Lagerholm, verksamhetsansvarig på VICI.

Åsa Lagerholm, verksamhetsansvarig på VICI berättar om deras medlemskap i EFL:s Företagsnätverk

Åsa Lagerholm, verksamhetsansvarig på VICI

Vad ser ni fram emot med medlemskapet i EFL:s Företagsnätverk?

Vi ser fram emot att dels lära känna övriga medlemmar i företagsnätverket och dels att delta i EFL:s spännande Think Tanks, Hot Spots med mera.

Vilka utmaningar och frågor är mest aktuella för er som företag och er bransch i dagens läge?

En av de stora utmaningarna just nu är att ligga i framkant och våga integrera ny teknik i våra juridiska processer och tjänster såsom olika AI-verktyg med mera. Vi på VICI jobbar aktivt med flera olika AI-tjänster redan nu och utmaningen ligger i att hitta nya vägar som gynnar både våra kunder och våra medarbetare.

Hur arbetar ni med kompetens- och ledarutveckling?

Som alla kunskapsorganisationer är vi beroende av att kontinuerlig utveckla våra medarbetares kompetens och vår gemensamma förmåga att leda projekt och medarbetare till nytta både för vår egen organisation och våra klienter.

EFL:s Företagsnätverk

EFL:s nätverk ger dig tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, rådgivning och utveckling, nätverksträffar, inspirationsseminarier, samt det senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk