CSR, affärer och ledarskap

Missade du Måns Zelmerlöw och Magdalena Jennstål, Zelmerlöw & Björkman Foundation, Linus Eriksson, grundare och ordförande av Help for Children, samt vd för Öresundsbron, och Patricia Håkansson, Sparbanken Skåne på vår HotSpot CSR, affärer och ledarskap – om att få bra saker att hända? Se den här!

Frågor kring etik, mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden och miljö får allt större betydelse bland många bolag, som vill vara med och bidra till ett bättre samhälle och en hållbar utveckling. På vår HotSpot belyste och diskuterade vi hur man som företag kan göra skillnad och gå från ord till handling med samhällsförbättrande initiativ.

Se inspelningen (53 min) här:

LÄS MER OM:


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer om EFL:s Företagsnätverk >>