Take aways från Leading IMPACT

”Programmet har överträffat alla mina förväntningar och utvecklat mig avsevärt såväl personligt som professionellt. Under 15 månaders studier har jag fått chansen att delta i kunskapsgivande föreläsningar, insiktsfulla diskussioner, och mött inspirerande gästföreläsare. Jag har även haft möjligheten att skapa värdefulla relationer med mina kurskamrater vars engagemang och driv varit utöver det vanliga.”

Daniel Jovanovski, Business Development Engineer på BECKHOFF Automation AB är nyligen diplomerad Leading Impactare. Vi ställer några frågor till honom för att få höra lite mer om vad han tar med sig efter sina 15 månader på programmet.

Daniel Jovanovski

Hej Daniel! Vad var det bästa med Leading Impact?

Det bästa med utbildningen var dess omfattande innehåll i kombination med mångfalden av branscher som mina kurskamrater representerade. I rollen som ledare eller chef ställs man ofta inför ett brett spektrum av utmaningar och det krävs att man tar hänsyn till många olika aspekter i sitt ledarskap. Leading Impact har försett mig med djupgående insikter som sträcker sig från akademisk teori till praktisk kunskap från flertalet olika sektorer inom näringslivet.

På vilket sätt har du kunnat omsätta dina kunskaper från utbildningen i ditt arbete?

Jag känner dagligen att kunskap och erfarenheter från utbildningen omsätts i mitt dagliga arbete. Om jag måste välja en sak som står ut är det mina lärdomar kring företagskultur och värderingar och hur jag idag använder dessa på daglig basis för att hantera både interna processer och kundrelationer – det har verkligen förändrat mitt sätt att arbeta.

Vilken var din favoritmodul? Varför?

Strategimodulerna ”Strategic Analysis – Paths to the future ” och ”Strategic management – Navigating in a dynamic world” var två otroligt intressanta moduler, inte minst med tanke på det som hänt i vår omvärld de senaste åren och den makroekonomiska svängning vi just nu befinner oss i. Det känns betryggande att ha kunskaperna från dessa moduler med sig nu när affärsförutsättningarna förändras och nya affärsstrategier behöver implementeras.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att anmäla sig till utbildningen?

Om du är redo för att se världen, företag/organisationer och dig själv från ett nytt perspektiv och ta ett nästa steg i din karriär så ska du inte tveka att anmäla dig.

 


Om Leading Impact

Leading IMPACT är ett ledarskaps- och managementprogram i toppklass som sträcker sig över 15 månader. Här får du förutsättningarna att spetsa dina färdigheter inom management, ledarskap, strategi och affärsutveckling tillsammans med ledande experter och kursdeltagare från olika branscher.

Programmet bygger på verklighetsbaserat lärande och har en stark koppling till de strategiska utmaningar som du och din verksamhet möter, vilket skapar både omedelbar och långsiktig affärsnytta.

Leading Impact på 6 minuter:

Nästa programstart av Leading IMPACT är den 2 oktober. Läs mer om programmet här eller fyll i formuläret här nedan ifall du är nyfiken på att veta mer.

Leading IMPACT

Nästa programstart:
2 oktober 2024

Vill du ha mer information?
Vänligen fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer: