”Leading Impact har gett väldigt många insikter om det egna ledarskapet”

Daniel Nilsson, VD på Henda är nyligen diplomerad från Leading Impact Class of 2024. Vi har ställt några korta frågor till Daniel om hans upplevelser av utbildningen.

Daniel Nilsson, vd på Henda om Leading Impact

Hej Daniel! Vad var det bästa med Leading Impact?

Det är en stor fråga! Om vi tar Leading Impact som utbildning så är det det pedagogiska upplägget som tilltalar mig. Förberedande hemstudier som ger dig en baskunskap men även väcker en del frågor. Internat i tre dagar då man går in i bubblan och är fullt fokuserad på uppgiften. En bra balanserad mix av föreläsning och eget/grupparbete gör att dagarna är ständigt intressanta. Det bästa måste ändå vara mina kurskamrater, dynamiken i utbildningen skapas av oss och ger det där lilla extra.

På vilket sätt har du kunnat omsätta dina kunskaper från utbildningen i ditt arbete?

Leading Impact har för mig varit en ögonöppnare för världen utan för Malmö! Jag har skapat ett intresse för min omvärld som jag dagligen kan reflektera över och agera på, inte alltid direkt men många gånger har det gett mig fördelar affärsmässigt då vi påverkas i stor grad av vad som händer i vår omvärld. Men den största resan har nog varit den personliga resan. Leading Impact har gett väldigt många insikter om det egna ledarskapet och medarbetaren som kommer alla till enorm nytta och glädje i mitt fortsatta arbete.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att anmäla sig till utbildningen?

Varför vänta! Du har din livs upplevelse framför dig.

 


Om Leading Impact

Leading IMPACT är ett ledarskaps- och managementprogram i toppklass som sträcker sig över 15 månader. Här får du förutsättningarna att spetsa dina färdigheter inom management, ledarskap, strategi och affärsutveckling tillsammans med ledande experter och kursdeltagare från olika branscher.

Programmet bygger på verklighetsbaserat lärande och har en stark koppling till de strategiska utmaningar som du och din verksamhet möter, vilket skapar både omedelbar och långsiktig affärsnytta.

Leading Impact på 6 minuter:

Leading IMPACT

Nästa programstart:
2 oktober 2024

Vill du ha mer information?
Vänligen fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer: