”Denna utbildning kan vara det viktigaste jag gjort i mitt yrkesliv. En klar 10!”

Hur tar man sina affärsmodeller till nästa nivå med hjälp av digitala möjligheter? Under hösten gick Emma Järund, Affärsområdeschef på Helsingborgshem, utbildningen Leading Digital Business – Developing Digital Business Models and Strategies – och ger den absoluta toppbetyg.

Leading Digital Business omfattar 9 dagar och tar utgångspunkt i de möjligheter som ges när digitaliseringen snabbt stöper om spelplanen. Vi gör en intervju med Emma Järund, som går EFL:s 15 månader långa Leading Impact – Executive Management & Leadership Program, och som gick Leading Digital Business som sin specialinriktning under hösten.

Emma Järund, Affärsområdeschef Bygg och Fastighetsutveckling på Helsingborgshem

Hej Emma! Vad tycker du om Leading Digital Business?

Utbildningen har vida överträffat mina förväntningar! Den har verkligen skapat värde för mig där jag befinner mig just nu. Upplägget har fullt fokus på att GÖRA genom att presentera modeller och teorier som du genast får testa i din verklighet. En start-up-mentalitet och process som går att applicera på vilket projekt du än tagit dig an.

Vad skulle du ge kursen för betyg på en 10-gradig skala?

För egen del kan denna utbildning vara det viktigaste jag gjort i mitt yrkesliv. En klar 10!

Vem skulle du rekommendera att gå kursen?

Jag rekommenderar kursen oavsett om du är en start-up som behöver hitta struktur eller om du finns i ett stort och trögrörligt system där innovationsförmågan behöver öka.


Läs mer om Leading Digital Business – Developing Digital Business Models and Strategies

Vill du veta mer mer om Leading Digital Business?
  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!