Executive MBA – Class of 2018

Om ett par veckor startar ledarskaps- och managementprogrammet Executive MBA. Hur ser det ut inför starten och finns det fortfarande chans att ansöka till Class of 2018? Vi pratar med Tony Åkesson, programdirektör för Executive MBA.

EFL_MRS_C_7993_w400pxHur ser det ut inför programstarten?
– Det känns fantastiskt inspirerande att vi börjar närma oss höstens start. Vi som arbetar i Executive MBA-teamet är mycket förväntansfulla på årets klass. Vi har sedan tidig vår kunnat följa hur gruppen har formerats. Vi kan stolt konstatera att vi har ett starkt startfält bestående av en nyanserad gruppsammansättning både vad gäller individer, roller, företag och branscher. Vi är övertygade om att deltagarna kommer att uppleva att deras egna erfarenheter kommer att vara mycket berikande för varandra. Förutom ett skarpt, erfaret och sammanhållet lärarteam så är programmets kvalité beroende av deltagarnas engagemang och bidrag. Jag ser fram emot att följa och uppleva den magi som brukar uppstå när vårt team samproducerar kunskap med deltagargruppen. Precis som jag kan njuta av att dela deltagarnas glädje och tillfredsställelse under en diplomering kan jag känna ett visst mått av avund inför den resa vår nya klass har framför sig de kommande 18 månaderna.

Hur ser förväntningarna ut för deltagarna?
– Förväntningarna på EFL är skyhöga och så ska det vara med tanke på att våra deltagare har valt att investera mycket tid och pengar i vårt program. EFL kommer att leva upp till sitt löfte om att ge deltagarna rätt förutsättningar att skapa omedelbar och strategisk impact i sina respektive verksamheter. Under 18 månader kommer vi att arbeta tillsammans med våra deltagare med ett starkt fokus på att utveckla deras förmågor att driva och utveckla företag, och på den resan kommer de även att bygga och utveckla sina personliga profiler. Det kommer att bli utmanande men garanterat mycket givande och inspirerande.

Är det fortfarande möjligt att söka till programmet?
– Ja, vi genomför löpande antagningar och det finns fortfarande två platser kvar inför programstarten om några veckor. Om någon är intresserad av att ansluta till årets klass, med start den 13 september, så rekommenderar jag att man kontaktar mig så snart som möjligt.

Mer information

Tony Åkesson
046-222 68 43
070-357 08 11
tony.akesson@efl.se