”Leading Impact är den bästa utbildning jag gått!”

Sara Kroon, Ekonomichef på Skånetrafiken är nyligen diplomerad från Leading Impact Class of 2024. Vi har ställt några korta frågor till Sara om hennes upplevelser av utbildningen.

Sara Kroon, Ekonomichef på Skånetrafiken berättar om sina upplevelser av Leading Impact

Hej Sara! Vad var det bästa med Leading Impact?

För mig har det bästa med Leading Impact varit blandningen av teori och praktik. Vi har varvat teoretiska avsnitt med användandet av de verktyg vi fått för att lösa uppgifter under varje modul. För mig är det en inlärningsmetod som fungerar bättre en enbart teori – då man får en större förståelse för den praktiska appliceringen genom att testa, samt möjligheten att diskutera och höra utmaningar och erfarenheter från andra företag och branscher. Formen för utbildningen med internat en gång per månad (ungefär) har varit toppen då man under två till tre dagar kan fokusera helt på ämnet. Jag är också väldigt glad att jag fått förmånen att lära känna mina fantastiska kurskamrater – att vi blev en så sammansvetsad grupp som trivts i varandras sällskap. Jag har lärt mig massor av dem och uppskattar att ha dem i mitt nätverk. Leading Impact har också lärt mig mycket om mig själv och min roll som ledare som jag har mycket nytta av.

På vilket sätt har du kunnat omsätta dina kunskaper från utbildningen i ditt arbete?

Personligen har jag absolut börjat se på arbetsuppgifter ur olika perspektiv på ett mer aktivt och strukturerat sätt jämfört med tidigare. Det gör att jag till skillnad från tidigare, då jag kastade mig huvudstupa in för att lösa uppgiften, nu tar ett steg tillbaka först och utvärderar hur jag ska ta mig an den för att få bästa möjliga output på så många plan som möjligt. Jag har fått bättre självförtroende i min roll som ekonomichef.

Vilken var din favorit-modul? Varför?

De moduler som fått mig att växa mest var de som handlade om olika perspektiv, så det får bli mina favoritmoduler. (Modul 9 och 10) Men alla har varit riktigt bra, och alla har definitivt bidragit till värdefull kunskap om och förståelse för hela verksamheten och de utmaningar den ställs inför.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att anmäla sig till utbildningen?

Leading Impact är den bästa utbildning jag gått! Tveka inte att anmäla dig om du vill få en chans att sätta dig in i företagets alla delar och utmaningar och samtidigt utvecklas som person och ledare. Du kommer att få värdefull kunskap och chansen till ett fantastiskt nätverk.

 


Om Leading Impact

Leading IMPACT är ett ledarskaps- och managementprogram i toppklass som sträcker sig över 15 månader. Här får du förutsättningarna att spetsa dina färdigheter inom management, ledarskap, strategi och affärsutveckling tillsammans med ledande experter och kursdeltagare från olika branscher.

Programmet bygger på verklighetsbaserat lärande och har en stark koppling till de strategiska utmaningar som du och din verksamhet möter, vilket skapar både omedelbar och långsiktig affärsnytta.

Leading Impact på 6 minuter:

Leading IMPACT

Nästa programstart:
2 oktober 2024

Vill du ha mer information?
Vänligen fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer: