Programstart för EFL Affärsstyrning!

Nu är kursen EFL Affärsstyrning igång! Under en kväll i veckan i höst kommer deltagarna att utveckla sina förmågor kring strategi, verksamhetsplanering och ekonomisk analys.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Med sammankomster en kväll i veckan under 20 veckor kommer deltagarna på EFL Affärsstyrning att sammanstråla för att utveckla sina färdigheter i affärsstyrning. Kursen bygger på blocken strategi, verksamhetsplanering och ekonomisk analys, samt ett affärsstyrningsrelaterat projekt kopplat till deltagarnas egna verksamheter.

– För dig som vill bli duktig på att effektivt kunna göra ekonomiska analyser och fatta väl underbyggda beslut, så är EFL Affärsstyrning en utmärkt kurs som ger både bredd och djup, säger Andreas Olsson, försäljningschef på EFL.

Läs mer om EFL Affärsstyrning

EFL Affärsstyrning

Att kunna göra bra finansiella analyser, förstå samband och genom dessa kunskaper styra sin verksamhet blir allt mer betydelsefullt för att skapa fördelar i dagens hårda konkurrens. EFL Affärsstyrning ger dig nya verktyg, perspektiv och infallsvinklar för att bli bättre på verksamhetsplanering såväl strategiskt som operativt.

Läs mer om EFL Affärsstyrning

Tidigare deltagare tycker

EFL_mats_persson_EFL_Affarsstyrning_360x150px_grey

”EFL Affärsstyrning uppfyllde de mål som jag hade satt och föreläsarna utmanade mig och mitt sätt att tänka. Nyckeltal och beräkningsmodeller, typ Dupontmodellen har gett mig bra verktyg för uppföljning. Systematiken, tankesättet gör mig säkrare i mitt dagliga arbete.”

Mats Persson
Domkyrkokamrerare,
Svenska Kyrkan