Programstart för EFL Ledarskap i organisationer

Kursen EFL Ledarskap i organisationer – som firar 10-års jubileum i år – har nu kickat igång ordentligt med både uppstartsträff och internat. Under 17 veckor kommer deltagarna att träffas en kväll i veckan för att arbeta med ledarskapsfrågor.

Ledarskap i organisationer är en av EFL:s mycket uppskattade ledarskapskurser för den som vill arbeta med och bygga på sin verktygslåda, sina insikter och sin förståelse kring ledarskap. Utbildningen bygger på tre team; ledarskap i organisationer, projektledning och strategisk ledning. Totalt omfattar utbildningen 15 kvällar och ett internat fördelade under hösten, där föreläsningar och workshops varvas med praktikfallsdiskussioner, best practice och gästföreläsare.

– På kursen lägger vi stor vikt vid att framgångsrikt ledarskap bygger på förståelse av det sammanhang man är verksam i, det vill säga organisationen, och framförallt organisationskulturen, säger Stefan Sveningsson som är programchef för EFL Ledarskap i organisationer. Förståelsen av att ledarskap är ömsesidig är också central. Det handlar om att etablera relationer till medarbetare. Det viktiga är inte bara vad ledaren gör, utan hur medarbetarna förhåller sig till det agerandet. Medarbetare är medskapare av ledarskap.

Detta bildspel kräver JavaScript.

EFL Ledarskap i organisationer

EFL Ledarskap i organisationer handlar om att tillgodogöra sig formell kunskap och utveckla individuell förmåga och färdighet för att stärkas i sin yrkesroll som strateg, chef och ledare.

Nästa programstart: februari 2022

Läs mer

Vill du veta mer?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!