Vad tycker deltagarna om EFL:s Styrelseprogram?

Stärk din position i styrelser och företagsledning med EFL:s Styrelseprogram. Hör här när fyra deltagare berättar om vad de tycker om EFL:s Styrelseprogram.

EFL:s Styrelseprogram är en gedigen utbildning i Corporate Governance. Programmet tar utifrån ekonomi, juridik, ledarskap och strategi ett helhetsgrepp, som ger dig hävstång för framgångsrikt styrelsearbete. Styrelseprogrammet ger dig både formell kunskap och större insikt om hur effektivt styrelsearbete bedrivs i praktiken. Under åtta tillfällen fördelade på åtta månader får du både bredd och djup, samt en rejäl stärkning av din kompetens och position i styrelsesammanhang och företagsledning. EFL:s Styrelseprogram är den enda i sitt slag i Sverige och har startat årligen sedan år 2000.

En av deltagarna, Andréa Haag, VP Sustainability på Munters berättar:

”En investering som verkligen betalat sig direkt”

”Med den nya kunskapen som jag har fått har jag tagit beslut som har varit otroligt värdefulla för mig och jag känner mig trygg att ta på mig nya styrelseuppdrag i framtiden. För mig var det också viktigt att kunna vara med i ett program som sträcker sig över tid för att kunna komma hem och reflektera, arbeta och utöva de erfarenheter som jag har tillskansat mig vid varje tillfälle. Jag ser också ett stort värde av att träffa de andra deltagarna över en längre tid för att fördjupa relationerna och förstå deras perspektiv.” Läs hel intervju med Andréa här >>


Är du intresserad av att veta mer om EFL:s Styrelseprogram?

Vänligen fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.