Digitaliseringens möjligheter – var med vid startskottet!

Digitalisering är inte längre ett avgränsat fenomen som en begränsad skara uppehåller sig vid, fenomenet har numera en betydelse för i princip alla verksamheter och för många olika typer av befattningar. På denna första träff har ni möjlighet att ta med er era frågeställningar på området digitalisering och sätta tonen för denna nya spännande grupp!

EFL:s Nicklas Holmberg är moderator för Hot Spot Digitalisering

Då var det dags för oss på EFL att starta upp vår nya Hot Spot-grupp, Hot Spot Digitalisering som vi vet är mycket efterlängtad. Den första träffen leds av Nicklas Holmberg, som framöver även kommer att vara moderator för den här gruppen. Han är en ny EFL-medarbetare, och har sin bas i övrigt på Institutionen för Informatik, med fokus på digitalisering av mänskliga aktiviteter och tjänsteorientering av verksamhetsprocesser. Han kommer under den första träffen närmare att presentera sig själv och sitt område.

Den första träffen kommer sedan att utgå från er och era frågeställningar på området digitalisering. Därför vill vi att ni i samband med er anmälan till förmiddagen mailar 1-2 frågeställningar som ni vill diskutera med Nicklas och övriga i gruppen. Vi bygger sedan förmiddagen utifrån dessa frågeställningar. Ta chansen att sätta tonen för denna nya spännande grupp!

Missa inte detta. Hjärtligt välkommen till Hot Spot Digitalisering!

FAKTA

TID
6 oktober kl. 08.30-11.00
(EFL bjuder på frukost från kl 8.00)

PLATS
EFL, Scheelevägen 15 B, Lund

MER INFO
Kontakta Anna Sjöberg Petersson:
anna.sjoberg_petersson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se

Efl