Välkommen på bok-release!

Vad innebär det att leda förändring i en organisation? Hur hanterar du alla fällor och dilemman som dyker upp längs vägen? Trots goda ambitioner rinner många förändringsförsök ut i sanden. Den komplexa verkligheten med dess fällor och dilemman sätter allt för ofta käppar i hjulen. Detta är frågor som behandlas i den rykande färska boken ”Managing change in organizations”. Välkommen på bok-release den 25 januari där du får chans att träffa författarna och lära dig mer om detta högaktuella ämne. 

Författarna Nadja Sörgärde, lektor i företagsekonomi på Ekonomihögskolan, Lunds universitet och Stefan Sveningsson, professor i företagsekonomi på Ekonomihögskolan, Lunds universitet

Stefan Sveningsson och Nadja Sörgärde från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och EFL, släpper den andra upplagan av den högaktuella boken om hur man leder förändring i organisationer. I boken ”Managing change in organizations” får du en fördjupad förståelse av förändringsprocesser med åtskilliga aktuella skildringar av förändringsarbete i praktiken. Boken bidrar även med att ge dig en mer kritisk syn på ledning av förändring.

”Populärvetenskapliga böcker ger ofta en onyanserad bild av behovet av förändring och enkelspåriga recept för hur arbetet ska ledas. Som en kontrast till detta vill vi uppmuntra till ett reflekterat förhållningssätt. När vi diskuterar en förändringsmodell lyfter vi således inte bara dess styrkor utan även dess svagheter. I boken ifrågasätter vi också vanliga myter om förändring”, säger Nadja Sörgärde.

Välkommen på denna inspirerande bok-release där du kommer få:

  • Mingel med vin och snittar
  • Miniföreläsning av Nadja och Stefan på plats (ca kl. 17.15)
  • Exklusiv förhandsvisning av boken med möjlighet att köpa några signerade exemplar
  • Möjlighet att förhandsbeställa boken direkt från förlaget SAGE.
  • Frågestund med författarna

Datum:

25 januari 2024

Tid: 

kl. 16.00

Plats: 

Jäger & Janson Galleri
St. Gråbrödersgatan 13, Lund

 

ANMÄLAN