Leading Impact

Executive Management & Leadership Program

Leading Impact är ett ledarskaps- och managementprogram på executivenivå, där du spetsar dina kunskaper i strategiskt tänkande, ledarskap, affärsutveckling och problemlösning. Programmet ger dig handfasta verktyg och metoder för att kunna ta dig an de utmaningar som du och din verksamhet står inför.

Programmet är ett av marknadens mest hands on, verksamhetsnära och nytänkande Executive MBA-program.

Programstart – 2 oktober 2024

Plats – Kursgård i Skåne

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss, välkommen!

Fyll i din intresseanmälan


Vad tidigare deltagare tycker om programmet

 

Leading Impact review

 

“Varje modul har tillfört ny kunskap som är direkt användbar i min vardag. Vi har fått tillgång till många verktyg och modeller som jag kommer att kunna använda under lång tid framöver.”
Pernilla Oskarsson, Regional Manager, Smile Tandvård

 

 


“Leading Impact har gett mig nya insikter om mitt eget ledarskap. Det har också vidgat mina perspektiv och jag har fått ett större intresse för världen omkring mig. Det har varit en sann ögonöppnare.”
Daniel Nilsson, CEO, Henda

 

 


“Leading Impact är den bästa utbildningen jag någonsin gått! Jag hanterar nu uppgifter och utmaningar på ett mer aktivt och strukturerat sätt jämfört med tidigare.”
Sara Kroon, CFO, Skåntrafiken

 

 


Mer om Leading Impact

Med mer än 50 års erfarenhet av executive-utbildningar och mer än 20 års kunskap av att framgångsrikt leverera vårt välrenommerade Executive MBA-program i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet har EFL utvecklat en djup förståelse och genuin insikt i vad dagens ledare och managers efterfrågar och behöver för att möta de utmaningar som väntar. Denna erfarenhet och kunskap har vi använt för att utveckla ett av marknadens mest hands on, verksamhetsnära och nytänkande Executive MBA-program.

Vårt program är formgivet med en pedagogik som reflekterar deltagarnas skarpa strategiska utmaningar i realtid. Vi tror på att tillhandahålla en utbildning som inte bara är teoretisk, utan också praktiskt relevant och applicerbar direkt på arbetsplatsen. Med vår unika approach får deltagarna inte bara en förståelse för affärsvärldens dynamik, utan också verktyg för att navigera framgångsrikt genom den. Läs mer om programmet här >>


Hör fler deltagare berätta om sina take aways
Leading Impact

Saman Tondnevis describes his take aways from the Leading Impact program

Saman Tondnevis
Skånetrafiken

Lina Boreson, SmiLe Incubator, describes the Leading Impact Program

Lina Boreson
SmiLe Incubator

Magdalena Jennstål, Secretary-General, Zelmerlöw & Björkman Foundation describes Leading Impact

Magdalena Jennstål
Secretary-General, Zelmerlöw & Björkman Foundation

The value of Leading Impact from a managing perspective - Ebba Fåhraeus, CEO at SmiLe Incubator

Ebba Fåhraeus
CEO at SmiLe Incubator
talks about the value of Leading Impact from a managing perspective

Efl