Är du vår nya säljfokuserade affärsutvecklare?

Vi söker dig som har ett starkt driv, trivs med att öppna nya dörrar och triggas av att göra affärer i tätt samarbete med övriga teamet. Tillsammans skapar vi resultaten!

Som affärsutvecklare hos oss arbetar du med såväl våra färdiga utbildningskoncept som skräddarsydda utbildningar. Ditt fokus ligger i att förstå individers och verksamheters utbildningsbehov och utmaningar för att sedan omsätta det till affärsmöjligheter. Tillsammans med EFL:s team och gedigna nätverk av expertkompetens möter du kundens utbildningsbehov och du har en vilja att nå goda resultat som fortsätter bidra till företagets utveckling. För att vara framgångsrik i rollen är du vass på att skapa, bygga och bibehålla starka relationer och van vid att hålla ett högt tempo. Med ett av branschens starkaste varumärken i ryggen har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning, gärna tjänsteförsäljning B2B, och som älskar att skapa affärer! Vi tror att du har en akademisk utbildning i bagaget. Har du tidigare erfarenhet från utbildningsbranschen är det meriterande, men allra viktigast är att du har ett starkt driv och kompletterar vårt team.

Du är utåtriktad, affärsmässig och har god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt.

För att trivas hos oss söker vi dig som är positiv och som bidrar till vår redan goda stämning. Vi är ett starkt och sammansvetsat team som verkar i en entreprenöriell miljö. För att nå resultat söker vi därför dig med hög ambition och driv som tillsammans med övriga i teamet skapar fortsatt framgång för vår verksamhet!

Omfattning: 100 %
Placering: Lund

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Du ansöker till tjänsten via Roi Rekrytering. Sista ansökningsdag är 2017-12-18, dock hanteras ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka. Klicka här för att komma till ansökan

Frågor

För frågor om rekryteringsprocessen:
Christoffer Hällefors
Rekryterare Roi Rekrytering
0702-002590
christoffer.hallefors@roirekrytering.se

För specifika frågor om EFL eller tjänsten, vänligen kontakta:

Henrik Lundgren
VD EFL
046-222 68 42
henrik.lundgren@efl.se


Per Malmberg
Affärsutvecklare EFL
046-222 68 44
per.malmberg@efl.se


Anna Sjöberg Petersson
Affärsutvecklare EFL
046-222 68 41
anna.sjoberg_petersson@efl.se