Vi söker – Executive Education Sales

Drivs du av att arbeta med försäljning, etablera nya kundrelationer och att skapa affärsmöjligheter samtidigt som du vill jobba med ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar för yrkesverksamma? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

EFL Executive Education etablerades 1969 och är regionens starkaste varumärke för utbildningar inom executive education. Vi söker nu efter ytterligare en person med starkt driv, målmedvetenhet och genuint intresse för försäljning. Med de utbildningar du säljer in skapar du utveckling för individer och organisationer så att de når nya höjder. Många av regionens ledande bolag och befattningshavare har med stor behållning tagit del av våra utbildningar. Motiveras du dessutom av utmaningar och att bygga starka och förtroendefulla relationer tillsammans med trevliga kollegor på en arbetsplats som präglas av framåtanda, gemenskap, och tillväxt, då kan detta vara en tjänst för dig.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning. Du brinner för att skapa nya affärer och är en förtroendeingivande person som trivs i mötet med nya människor samt har ett stort nätverk. Du ansvarar framförallt för nykundsbearbetning, men kommer även att utveckla och stärka relationer med befintliga kunder. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du som person är orädd inför nya situationer och utmaningar, att du är självgående och känner dig trygg med att ta egna beslut och initiativ för att komma framåt. Du har även goda kommunikativa kunskaper, samt förmågan att prioritera din tid. I arbetet har du kontakt med beslutsfattare på olika chefsnivåer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • nykundsbearbetning
  • utveckla och stärka relationer med befintliga kunder
  • rådgivning och affärsutveckling

Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar. Du får tillfälle att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder, och där du får möjlighet att arbeta tillsammans med ett team bestående av Sveriges mest framstående pedagoger, forskare, ämnesexperter och utbildningsdesigners.

Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer och ansök här >>